aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Galaxidi se smatraju jednim od najistaknutijih i najromantičnijih odredišta grčkog poluostrva. Kako bi se istakle njihove prirodne lepote, tu je njihova važna istorija i lak i brz pristup iz Atine. Drugim rečima, oni čine idealnu destinaciju koja će vam zauvek ostati urezana u pamćenje.

Kada stignete u Galaxidi, prvo što primetite jeste mir i  tišina. Put u ovo živopisno primorsko selo u podnožju planine Parnassos vodi vas do Trga Nikolaos Mamas – nazvanog po morskom kapetanu i lokalnom dobročinitelju – i glavne luke. Svež morski vetrić, kafići i taverne u nizu, ribarski čamci i jahte vezani u marini, ljudi koji šetaju brdom Pera Panta i lepo obnovljenim državnim građevinama – nekada su bile rezidencije uglednih morskih kapetana – zaista je postavka koja podseća na grad zamka Nafplio na Peloponezu, ali sa mirnijim i manje komercijalizovanim karakterom.

Šetajući glavnom ulicom Iroon, možete videti lepa, šareno popločena dvorišta, dok iz se neoklasičnih kuća duž pruge pušta nežna muzika. Što se tiče drevnih spomenika, naći ćete ih u parku grada: grobnicu kralja Lokrosa i ostatke zidova drevnog Oianthija. Kroz pet tradicionalnih trgova doći ćete do najviše tačke u gradu da posetite crkvu Agios Nikolaos sa ekranom ikona izrezbarenim drvetom, dva zvonika i impozantnom kupolom. To je jedno od istaknutih verskih mesta Galaxidija, a druga je crkva Aije Paraskevi. Tu se možete diviti sunčanom satu u dvorištu i zodijačkom krugu nacrtanom na njegovom podu iz 1911. godine.

Delphi Beach Hotel

Delphi Beach Hotel

Hotel Delphi Beach jedan je od popularnijh hotela u čitavoj regiji. Sastoji se od 3 zasebne zgrade okružene prelepom baštom. Odvojeno od plaže ispred hotela,  nalaze se dva restorana , snack bar, lobi bar, otvoren bazen sa suncobranima i ležaljkama, solarijum, bar na bazenu, dečiji bazen, teniski teren, teren za košarku, odbojku na plaži, sportove na vodi, Tv salu, dečiji klub igralište i  animaciju, parking. Hotel je pogodan i za osobe sa invaliditetom. Sobe su komforne , prijatno uredjene , poseduju opremljeno kupatilo , balkon (pojedine soba sa pogledom na more i bazen) i  klimu, Hotel pruža All inclusive uslugu.

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.