aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Poljska je srednjeevropska država, smeštena između ruske Kalinjgradske oblasti, Litvanije, Belorusije, Ukrajine, Slovačke, Češke, i Nemačke a na severu izlazi na obale Baltičkog mora. Glavni grad je Varšava, dok su drugi veći gradski centri Krakov, Lođ, Vroclav, Poznanj, Gdanjsk, Šćećin.

Naša turistička agencija  vodi Vas  u Poljsku i to u kraljevski  Krakov – nezvaničnu kulturnu prestonicu Poljske sa čuvenim Vavelom, simbolom grada Vavelskim zmajem  i starim jezgrom grada uvrštenih u Uneskovu listu svetsle kulturne baštine davne 1978 godine, grad studenata, grad gotike i renesanse i jedan od retkih gradova koji je  sačuvan baš onakav kakav je bio pre više vekova. Takodje vodimo Vas u modernu administrativnu  prestonicu  Varšavu – grad sa kratkom ali izrazito burnom istorijom koji se kao feniks iznova rodio i razvio u još veću, lepšu, blistaviju  i savremenu svetsku metropolu, grad starog i novog, grad u kom se bol i lepota mešaju na onaj jedinstven, slovenski način, nama tako dobro poznat …  Sa nama upoznajte  Vroclav – grad kulture za 2016 godinu  i grad patuljaka koji zbog velikog broja mostova i reka nazivaju i Poljskom Venecijom …

Pravo je vreme da otkrijete bisere poljskog turizma i pođete sa nama na neku od uzbudljivih i interesantnih city toura sa polascima preko cele godine i to po veoma pristupačnim hit cenama.

U okviru naših aranžmana koji obuhvataju najpopularnije znamenitosti Poljske, obići ćemo:

 • Palatu Vilanov u Varšavi, rezidenciju kralja Jana III Sobieskog izgrađenu u 17 veku po projektu Italijanskog arhitekte Agostina Locia. Ima nešto u dvorcima što u isto vreme izaziva strahopoštovanje i budi onu nežnu stranu u nama. Ako poželite da posetite neki dvorac, Poljska je zasigurno destinacija koju vam preporučujemo
 • Rudnik soli u mestu Vielička (Wieliczka) – jedan od najstarijih rudnika u Evropi gde ćete mati prilike da se spustite čak 125 metara ispod nivoa zemlje i krećete se dvoranama i hodnicima preuređenim za turiste a potom vratite pravim rudarskim liftom.
 • Spomenik najomiljenijeg poljskog nacionalnog pesnika Adama Mickieviča u Krakovu i Varšavi, tradicionalno mesto okupljanja domaćina ali i turista koji dolaze u sve većem broju;
 • Čuveni Vavel u Krakovu sačuvan u autentičnom izdanju od pre više vekova na kom se nalazi kraljevski dvorac mesto boravka svih vladara još iz 11 veka i kraljevska katedrala – majka svih crkava i jedna od najvažnijih poljskih eparhija, mesto krunisanja svih poljskih kraljeva još od 14 veka.
 • Zloglasni Aušvic i Birkenau, memorijalni centar i mesto stradanja milionske populacije Jevreja i drugih nacija na izuzetno tragičan način.
 • Baziliku Svete Marije u Krakovu koja predstavlja harmoničnu kombinaciju tri arhitektonska stila: impresivne gotike, raskošnog baroka i prefinjene renesanse. Sa  najvišeg tornja  Marijacke katedrala svakoga dana u 12 h oglašava se trubač tužnom isprekidanom melodijom .
 • Dvorac Ksiaz u Valbrihu nadomak Vroclava, poznat kao biser donje Šleske koji datira još iz 13 veka. Kroz vekove je više puta rušen i ponovo izgrađivan.
 • Gradove Lođ i Klodcko, i još mnogo, mnogo toga…

Šarmantan Krakov će impresionirati ljubitelje antike. Glavni gradski trg- čuveni Rinek, mali Rinek, kraljevska katedrala Svetog  Stanislava i Vaclava, kraljevski dvorac i Vavelski zmaj – simbol grada koji s vremena na vreme izbacuje vatru,reka Visla i vožnja izletničkim brodićima sa upoznavanjem  grada sa vode,dnevni  izleti na Vislinom keju uz prisustvo labudova i uživanje u prirodi,  obilazak starog jezgra grada  vožnjom fijakerima, obilazak gradskih znamenitosti  i Šindlerove fabrike izletničkim automobilima, obilazak Rine  toranj Ratuši, Biskupska palata, Jagelonski univerzitet – drugi po starosti u Evropi,Jevrejska četvrt Kažimjerž, jevrejski geto,  ozloglašeni logor smrti “Aušvic”, čuveni rudnik  soli Velička – neka su od mesta koja ne treba zaboraviti tokom posete ovog legendarnog grada.

Deca i svi  ljubitelji adrenalina će biti oduševljeni nezaboravnim Krakovskim akvaparkom. Gosti mogu u potpunosti uživati u ogromnim vodenim slapovima i vrtoglavim krivinama, bazenima sa kristalno čistom vodom, prijatnim đakuzijima za zaljubljene parove i mladence.

Obradujte sebe i svoje   najmlađe ekskurzijom po prelepom zološkom vrtu u Evropi, gde živi više od 250 vrsta životinja. Među njima su žirafe, zebre, medvedi, jeleni, slonovi, tigrovi, tamarini, šimpanze, surikati i lemuri. Ovde se vaši najmladji  mogu upoznati sa svim likovima popularnog crtanog filma “Madagaskar”. Životinje, kao i obično, iznenađuju i zabavljaju posetioce sa svojim smešnim ludorijama. Nezaboravan pogled zoološkog vrta je kolonija ljubičastih flaminga, koja izdaleka izgleda kao ogromno polje šećerne vune.

Putovanje u Poljsku autobusom je prelep poklon voljenima i bližnjima za Uskrs, Prvi Maj,Dan Zaljubljenih, rođendan ili godišnjicu. Prijateljski  tim profesionalaca će vam pomoći da izaberete putovanje u Poljsku shodno vašem budžetu.

Krakov - 2 noćenja

Krakov - 2 noćenja

Bilo zbog brojnih legendi koje se vezuju za ovaj grad ili zbog njegovog šarma i lepote, Krakov s pravom nazivaju magičnim gradom starog kontinenta. Krakov je grad koji će vas oduševiti. Ne samo da je to jedan od najvećih gradova Poljske, već je i grad mladih i pozitivnih ljudi i najveći univeriztetski centar Evrope.  Kulturno-istorijsko nasleđe Krakova kao i ovog dela Poljske je veoma bogato. Šetajući se gradom videćete čuveni dvorac Vavel kao i kraljevski dvorac iz XVI veka. Ono što ne treba da propustite kada posećujete Krakov su dve stvari: Čuveni logor Aušvic i Birkenau -  koji predstavljaju memorijalni centar...

Vroclav - 2 noćenja

Vroclav - 2 noćenja

Vroclav je grad koji je smešten na reci Odri i na njene četiri pritoke, pa ga zbog toga kao i zbog mostova kojih ima čak 220 zovu “Venecija Poljske”. Po celom Vroclavi su smeštene minijaturne skulpture patuljaka - koji predstavljaju neobične simbole ovog grada. Meštani ih zovu krasnoludki. "Foto lov" za ovim jedinstvenim stvorenjima garantuje puno prijatnih iskustava odraslima, a naročito deci. Ipak, najveća atrakcija za turiste je Japanski vrt – mesto prelepih vodopada, uskih mostića i orijentalnih žbunova. Vroclav je jedan raznoliki grad koji odiše velikom količinom pozitivne energije. U njemu ćete sresti veliki broj studenata, a možete posetiti mnogobrojne...

 • Aranžmani
 • Hoteli
 • Sportski događaji
 • Muzički događaji
 • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.