aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Dijamantski paket sadrži sve ono što je potrebno da biste imali nezaboravno venčanje.

Dijamantski paket je ujedno i najtraženiji paket iz naše ponude, jer sadrži sve što je potrebno za savršeno venčanje na plaži. Predivni cvetni aranžmani, šampanjac, vatromet, pa sve do bidermajera, fotografa i ventilatora. Naš tim stručnjaka će dati sve od sebe da vam ovaj dan protekne u uživanju i veselju, dok su naši dizajneri najbolji u svom poslu da lokaciju učine sasvim magičnom. Ako ste ikada zamišljali da je venčanje pod otvorenim nebom pravi izbor za vas, onda pogledajte našu ponudu i neka Tasos bude vaša destinacija.

 

Venčanje na Tasosu - Venčanja u Grčkoj - AquaTravel.rsPAKET UKLJUČUJE

– Dekorisan luk i oltar na plaži, dodatne dekoracije po izboru
– Bidermajer, cvet za mladoženju (za rever)
– Pirinač za sreću, ventilatori i suncobran za mladu
– Fotograf za ceremoniju, DVD sa fotografijama u HD
– Šampanjac za mladence koji se služi nakon ceremonije
– Papirni lampion želja
– Vatromet paket
– Posluženje lokalnim proizvodima (kolači, bademi, pasteli)
– Venčani list i troškove registracije u gradskoj opštini
– Obezbeđivanje svedoka za sam čin venčanja ukoliko je potrebno
– Podrška prevodioca sa znanjem engleskog jezika
– Usluge koordinatora za venčanje tokom ceremonije


CENA DIJAMANTSKOG PAKETA OD 2450€

Venčanje na Kefaloniji - Venačanja u Grčkoj - AquaTravel.rs

 

Venčanja u Grčkoj - AquaTravel.rs

DODATNE USLUGE:

Ketering

Smeštaj i prevoz gostiju

Organizovanje svadbene večere

Venčanje na Kefaloniji - Venačanja u Grčkoj - AquaTravel.rs

Naša ponuda planiranja venčanja u Grčkoj zadovoljava želje svih kultura, tradicija, navika, stilova i budžeta. Kao posebnu pogodnost istakli bismo naše usluge poput “Napravi svoj paket”, gde mladenci mogu samostalno da kreiraju venčanje u Grčkoj po svojoj želji i odaberu usluge koje im odgovaraju. Nijedan zahtev nije prevelik ili mali, jer mi znamo da savršena svadba počinje velikim idejama i malim detaljima!

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.