fbpx
Ostrvo kornjača na Zakintosu

Ostrvo Marathonisi u zalivu Laganas, poznato je pod nazivom „Ostrvo kornjača“ zbog svog karakterističnog oblika. Ovo ostrvo je ujedno i  leglo morskih kornjača, a predstavlja i jednu od manje poznatih atrakcija Jonskog mora. Ostrvo je smešteno u blizini Zakintosa, nalazi se odmah pored plaže Keri, u zalivu Laganas. Marathonisi takođe uključuje dva, još sitnija ostrvca, koja se zajedno nazivaju Pontikonisia. Na ostrvcu Marathonisi nalaze se dve glavne plaže, jedna sa šljunkom, a druga sa sitnim belim peskom. Peščana plaža je savršena lokacija za raskošno venčanje, uz sjajnu cvetnu dekoraciju, na opšte oduševljenje gostiju.

Ovo mesto je izuzetno popularno turistički. Ako razmišljate o venčanju ili obnavljanju zaveta na plaži ili na ostrvu, možda je ostrvo kornjača savršeno mesto za vas. Kristalno čiste vode, predeli bujnog pejzaža i zlatni pesak postavljaju jedinstvenu scenografiju za najlepši trenutak vašeg života. Lokacija je na morskoj strani nasuprot luke Saint Sostis i do nje možete doći brodom. Lokacija je savršena za najromantičnije fotografije venčanja i ceremonije na plaži sa osvežavajućom plavom pozadinom.

OSNOVNI TURTLE PAKET UKLJUČUJE

– Bidermajer

– Cvet za mladoženju (za rever)

– Fotograf za ceremoniju, DVD sa fotografijama u HD

– Šampanjac za mladence koji se služi nakon ceremonije

– Venčani list i troškove registracije u gradskoj opštini

– Obezbeđivanje svedoka za sam čin venčanja ukoliko je potrebno

– Podrška prevodioca sa znanjem engleskog jezika

– Usluge koordinatora za venčanje tokom ceremonije


 

DODATNE USLUGE

– Ketering

– Smeštaj i prevoz gostiju

– Organizovanje svadbene večere

 

Naša ponuda planiranja venčanja u Grčkoj zadovoljava želje svih kultura, tradicija, navika, stilova i budžeta. Kao posebnu pogodnost istakli bismo naše usluge poput “Napravi svoj paket”. Mladenci mogu samostalno da kreiraju venčanje u Grčkoj po svojoj želji i odaberu usluge koje im odgovaraju. Nijedan zahtev nije prevelik ili mali, jer mi znamo da savršena svadba počinje velikim idejama i malim detaljima!