aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Najpovoljnije letovanje u Turskoj sa AQUA TRAVEL-om je najbolji način da provedete vaše letovanje 2018. godine.  Jedinstvena kultura, topla klima, prelepa priroda i najlepše plaže Sarimsaklija - šta Vam je još potrebno za nezaboravni letnji odmor? AQUA TRAVEL Vam nudi da provedete leto koje se prepričava sa radošću iznova. Ovakvu mogućnost ne treba da propustite – krenite sa pripremanjem vašeg letovanja još sada!

Turska je zemlja koja se prostire na dva kontinenta. Veći deo države je smešten u jugozapadnoj Aziji a veoma mali deo njene teritorije se nalazi u jugoistočnoj Evropi. Turska se nalazi  na obalama Crnog, Mramornog, Egejskog i Sredozemnog mora, što je čini jednom od najinteresantnijih turističkih destinacija. I ovog letovanja 2018. godine u Turskoj u ponudi naše turističke agencije najpovoljniji aranžmani za Vas, Vaše najdraže i vaše prijatelje. I zato uživajte, jer zavodjivo novo leto u Turskoj čeka na Vas!

Turska Letovanje 2018, godine najbolji način da se provede predstojeće toplo leto.
Da li ste spremni? Bujna vegetacija, nežno sunce, maslinjaci, plantaže vinove loze, pistaća, kao blizina borove šume zauvek ostaju u sećanju posetioca. Turska se ne posećuje, ona se živi i prepričava do kraju života. Kad jednom odete, uvek joj rado vraćate iznova svake letnje turističke sezone.
Da li ste za Tursku i letovalište Sarimsakli, koji je po oceni i preporuci Svetske zdravstvene organizacije na prvom mestu u Evropi po benefitima koje ima po zdravlje turista? Ako je vaša velika želja da provedete nezaboravno leto u Turskoj 2018. godine, mi iz turističke agencije bi bili veoma sretni da Vam to i realizujemo.

Turistička agencija Aqua Travel u ponudi za letovanje u Turskoj 2018. godine nudi odličan izbor  hotela koji savršeno zadovoljava i najzahtevnije ukuse.

Turska

Sarimsakli

Sarimsakli je jedno od najznačajnijih letovališta u Turskoj i nalazi se na severnom turskom priobalju i na 790 km udaljenosti od naše granice. Leži na obroncima planine Seytan sofrasi što u prevodu na naš jezik znači djavolja trpeza. Dužina Egejskog priobalja na kome se nalazi ovo prelepo letovalište iznosi 15 kilometara, a Sarimsakli pored lepih plaža krase plantaže maslina, vinove loze i pistaća kao i blizina borove šume. Preko puta ovog turskog letovališta se nalaze 24 ostrva od koga je jedno grčko ostrvo Lesbos. Poznata mesta blizu Sarimsaklija su jos i Troja (171km), Pergamon (66km), Izmir (155 km) i Efes (250km). Nedaleko od ove turske destinacije Sarimsakli - nalazi se i letovalište Ayvalik na oko 7 kilometara. Ove dve destinacije su povezane mini busevima koji imaju polaske na svakih pola sata. Jedna od karakteristika ovog poznatog letovališta je ta da vlažnost vazduha iznosi samo 0.5% i zbog  toga Sarimsakli predstavlja pravu vazdušnu...

PRETRAGA ARANŽMANA AQUA TRAVEL