fbpx
Sutomore-CrnaGora-AquaTravel.rs

Letovanje/Crna Gora

Sutomore

Sutomore je mali obalski gradić, koji pripada opštini luke Bar. Sastoji se iz tri dela – Polja gde živi lokalno stanovništvo, obale koja se prostire na oko 2 kilometra i okolnih sela koja daju živopisni izgled celom okruženju.

Ako želite da letujete u Sutomoru, evo nekoliko stvari koje će vam olakšati odluku: plaža u Sutomoru je prostrana i peskovita. Veoma je dobro organizovana pa nećete imati problem sa traženjem ležaljki i suncobrana. Za one koji vole sunčanje na peškiru takođe postoji mesto. Iznad plaže nalazi se šetalište koje je prepuno malih kafića, poslastičarnica i restorana. Tu su takođe i radnje, butici, ulični prodavci i razni drugi objekti. Zapravo, sve što vam treba na odmoru, možete naći u Sutomoru.

Ovo mesto preporučujemo i porodicama sa decom, mladim parovima i svima koji uživaju u bistrim vodama Jadranskog mora. Ako je to vaš izbor za ovu letovanje 2024. ne čekajte već pogledajte smeštaj u našoj ponudi.


  • Hotel Korali

    Nedaleko od popularne plaže smešten je hotelski kompleks Korali. Ukoliko je Sutomore vaša odabrana destinacija za ovo leto, svakako preporučujemo da pogledate šta sve ovaj hotelski smeštaj može ponuditi. Hotel...

    Na rate bez kamate

    Hotel Sato

    Hotel Sato može biti idealna opcija za predstojeće leto. Hotel je opremljen teretanom, bazenom na otvorenom, restoranom sa raznovrsnom kuhinjom i lokalnim specijalitetima, kao i kafićem. Sobe su prostrane i...