fbpx
Sutomore-CrnaGora-AquaTravel.rs

Letovanje/Crna Gora

Sutomore

Sutomore je mali obalski gradić, koji pripada opštini luke Bar. Sastoji se iz tri dela – Polja gde živi lokalno stanovništvo, obale koja se prostire na oko 2 kilometra i okolnih sela koja daju živopisni izgled celom okruženju.

Ako želite da letujete u Sutomoru, evo nekoliko stvari koje će vam olakšati odluku: plaža u Sutomoru je prostrana i peskovita. Veoma je dobro organizovana pa nećete imati problem sa traženjem ležaljki i suncobrana. Za one koji vole sunčanje na peškiru takođe postoji mesto. Iznad plaže nalazi se šetalište koje je prepuno malih kafića, poslastičarnica i restorana. Tu su takođe i radnje, butici, ulični prodavci i razni drugi objekti. Zapravo, sve što vam treba na odmoru, možete naći u Sutomoru.

Ovo mesto preporučujemo i porodicama sa decom, mladim parovima i svima koji uživaju u bistrim vodama Jadranskog mora. Ako je to vaš izbor za ovu letovanje 2024. ne čekajte već pogledajte smeštaj u našoj ponudi.


  • U ovom mestu nema apartmana.

  • Na rate bez kamate

    Hotel Sato

    Hotel Sato može biti idealna opcija za predstojeće leto. Hotel je opremljen teretanom, bazenom na otvorenom, restoranom sa raznovrsnom kuhinjom i lokalnim specijalitetima, kao i kafićem. Sobe su prostrane i...