fbpx
Nei Pori, Pieria

Ukoliko ste ljubitelj mirnijeg, porodičnog odmora Nei Pori je još jedan od bisera Pierijske oblasti, koji će zadovoljiti vaše prohteve. Pogledajte našu ponudu za leto 2023. U Nei Poriju raspolažemo odličnim studijima i apartmanima, lociranim nedaleko od plaže. Rezervište mesto na vreme i vaše savršeno letovanje biće po savršenim uslovima!

Slikovito letovalište Nei Pori praktično leži u senci planine Olimp i idealno je za mirniji i opušteniji odmor. Na 115 km od letovališta je aerodrom Makedonija, malo bliže je grad Solun (100 km), a prestonica Pieria, Katerini, je udaljena samo 25 km.

Ono što krasi Nei Pori je dugačka peščana plaža koja je jako široka, a toplo i čisto more učiniće vaše dane odmora besprekornim. U nastavku same plaže  nalaze se i tereni za odbojku na pesku tako da će ljubitelji ovog sporta svakako uživati. Plaža je zbog postepenog ulaska u more i peska veoma povoljna za najmlađe posetioce što je i doprinelo tome da se porodice sa malom decom često odlučuju baš za ovu destinaciju. U Nei Poriju se nalazi i veći broj radnjica i marketa koje garantuju dobru snabdevenost. Ukoliko se ipak opredelite da drugi spremaju za vas, tu je veliki broj restorana i taverni sa odličnim menijem. Osim kupanja u toplom i bistrom moru ili sunčanja na beskrajnoj peščanoj plaži, možete poći na krstarenje ili ekskurziju u hram Zevsa, posetiti mesto gde je Ares vodio ratove ili proći stopama Afrodite. U svakom slučaju ukoliko je Nei Pori vaša destinacija izbora za ovo leto, sigurni smo da će ispuniti sva vaša iščekivanja.

 


 • Nei Pori, Pieria

  Na rate bez kamate do 15.12.2023.

  Vila Katia

  Vila Katia se nalazi u blizini centra letovališta i na oko 300 metara od duge peščane plaže. Nei Pori je jedno od omiljenih letovališta mnogih turista. To je gradić poznat…

  Nei Pori, Pieria

  Sjajna ponuda

  Vila Jorgos

  Vila Jorgos se nalazi u centralnom i mirnom delu Nei Porija nedaleko od crkve i na oko 350 metara od plaže. Ovakva pozicija čini ovu vilu idealnom destinacijom za odmor…

 • SJAJNA PONUDA

  Olympic Star Hotel

  Hotel Olympic Star lociran na obali Nei Porija, je hotel sa 4* namenjen prvenstveno porodičnom odmoru. Hotel poseduje 32 potpuno opremljene sobe , restoran i tavernu gde možete uživati u specijalitetima.