fbpx

Čanj predstavlja još jedno od omiljenih turističkih mesta u Crnoj Gori. Smešten između Sutomora i Petovca, Čanj ima dugu plažu, preko 1200 metara, koja je poznata po sitnom lepom šljunku zbog koga je plaža poznata pod nazivom Biserna obala.

U neposrednoj blizini se nalazi i Kraljičina plaža koju odavde lako možete posetiti, s tim što je pristupačna samo sa strane mora. Zbog odlične plaže, lepog mora i prijatnog okruženja Čanj je svakako preporuka za porodičan odmor i leto 2024.


 • VELIKI POPUST ZA CEO JUN MESEC!

  Sopstveni prevoz

  Vila Babović

  Hotel – Vila Babović se nalazi u popularnom crnogorskom letovalištu Čanj, na svega 250 metara od plaže. Prijatno okruženje i blizina turističkog sadržaja čini ovaj hotel idealnim za savršeno letovanje….

 • Na rate bez kamate

  Hotel Adria Harmony

  Hotel Adria Harmony se nalazi u mirnom delu Čanja na  100-tinak metara. Položaj hotela koji je blizu plaže a ipak izovolovan ga čini pogodnim za harmoničan odmor turista. Moderno opremljene...

  VELIKI POPUST ZA CEO JUN MESEC!

  Hotel Ancora lux

  Na udaljenosti svega 250 metara od plaže smešten je moderno opremljen hotel Ancora Lux. Njegova dekoracija eksterijera i enterijera je upotpunjena sa besprekoronm uslugom koja pruža potpunu ugodnost boravka. Ovo...