fbpx
Venčanje na Lefkadi

Venčanja u Grčkoj

Venčanje na Lefkadi

Venčanje na Lefkadi 2022.godine je savršena prilika da iskažete svoju ljubav i zakoračite u bračne vode na jednom od najlepših mesta u Grčkoj.

Od svih ostrva i regiona Grčke, Jonska obala je jedna od najatraktivnijih. Za ovu obalu se vezuju nadahnute legende i ljubavne priče i to je apsolutno savršeno mesto za reći “DA”. Bilo da planirate svadbenu svečanost za sve vaše prijatelje i porodicu ili želite malo, intimno venčanje na plaži, pomoći ćemo vam da pronađete svoje čarobno okruženje u ovom Jonskom raju. Verujemo da je ljubavna priča svakog od vas jedinstvena, i da bi isto tako posebno trebalo da bude i vaše venčanje. Zbog toga nastojimo da naše usluge budu prilagođene vašim potrebama i željama.

Zašto je baš Lefkada savršeno mesto za vaš srećan početak?

Možemo navesti brojne razloge – predivne lokacije na plažama kao što su Nydri, Pefkoulia, Kathisma, zatim savršena usluga organizovanja venčanja, odlične fotografije i mesta za slikanje od kojih će vam zastati dah, ali i mnogi drugi detalji koji će taj trenutak učiniti magičnim. U nastavku pogledajte naše pakete usluga, a osim toga možete samostalno kreirati paket  koji ćemo vam sa zadovoljstvom ostvariti.

Rezervacije za sezonu 2022.su uveliko u toku. Pozovite nas i zajedno sa nama organizujte savršeno bajkovito venčanje.