fbpx
Golden Beach smeštaj

Letovanje/Grčka/Tasos

Golden Beach

Jeste li posetili mesto Golden Beach na Tasosu? Ovo je prava prilika da upoznate jednu od najlepših plaža na ovom bajkovitom ostrvu.

Golden Beach je uvala, smeštena na Tasosu koja ima nesumnjivo najpopularniju plažu na ostrvu. Peskovita i duga više od 3 kilometara, ovaj peskoviti raj privlači sve turiste u regionu. Plaža je smeštena oko 10 kilometara od glavnog grada Limenasa. Sa sitnim peskom i kristalnom vodom, okružena gustom vegetacijom, ova organizovana plaža predstavlja idealan izbor za porodice sa desom, ali i parove. Na obodima su nanizani kafići, restorani, kafane i barovi, tako da možemo sa sigurnošću reći da je ovo vrlo turističko mesto, odličan izbor za vaše letovanje. Pokrivena sitnim peskom i sa dugim plićacima, mesto je pogodno za porodicu sa decom, dok su tuševi na plaži dodatna pogodnost. Zlatna plaža je dobitnik Plave zastavice, najvećim delom zbog finog peska, ali svakako i kristalnih voda Egejskog mora. Plaža je opremljena ležaljkama i suncobranima, kao i centrima za sportove na vodi.

Planina Ipsarion se uzdiže iznad zaliva i predstavlja još jedan predivan detalj na ovoj idiličnoj scenografiji.


  • POPUSTI

    Hotel Ntinas Filoxenia

    Hotel Ntinas Filoxenia smešten je u blizini fascinantnog Golden beach-a, okružen prelepom prirodom. Hotel je idealan za porodice sa decom. Poseduje velike apartmane i mezonete kao i standardne sobe.