fbpx
Flix Bus - Povoljne autobuske karte - AquaTravel.rs

Flix Bus karte

Putujte kroz Evropu autobusom po najpovoljnijim cenama na tržištu!

Naš cilj je da ponudimo praktičnu, povoljnu i direktnu uslugu autobuskog prevoza. 

 

Kupite povoljne autobuske karte. Vaša karta je garancija za udobno sedište u autobusu. Piće i grickalice takođe možete da kupite kod naših ljubaznih vozača i koristite besplatan Wi-Fi i utičnice – u svakom autobusu!

Uvereni smo da će Flix autobus zadovoljiti sve vaše potrebe ukoliko vam je potreban autobuski prevoz do bilo koje lokacije u Evropi. Sa više od 350.000 dnevnih veza sa više od 2.000 destinacija u 28 evropskih zemalja, možete zaista doživeti Evropu birajući svoj odmor iz naše široke mreže. Lakoća dolaska od tačke A do tačke B omogućavaju ažurirani red veožnje u realnom vremenu, tačne informacije o autobuskim stanicama, uslužni zaposleni i ljubazni vozači. Možete organzovati putovanje autobusom i ući u vozilo u potpunom konfortu.

Uštedite sa našom ponudom! Uštedite novac sa našim nepobedivo jeftinim autobuskim kartama, uštedite vreme zahvaljujući našem detaljnom autobuskom redu vožnje i tačnim autobusima. Bilo da sa nama putujete u Berlin, Prag, Milano, Pariz ili Frankfurt, uvek putujete udobno i bez gubljenja vremena!

 

Flix Bus - Povoljne autobuske karte - AquaTravel.rs

 

Mi smo zvanični partner FlixBus-a!

Popunite formu ispod ili nas kontaktirajte kako bismo pronašli najbolju opciju za vas!

  Ime i prezime

  Email

  Mesto polaska

  Destinacija

  Datum polaska

  Datum povratka

  Broj osoba