fbpx
Parga, Letovalište u Grčkoj

NAJPOVOLJNIJI ARANŽMANI U REGIONU!

Parga predstavlja spoj tradicije i prirodne lepote. Ukoliko želite da utisci sa vašeg godišnjeg odmora u Pargi budu pozitivni dozvolite da se pobrinemo za izbor vašeg smeštaja. Odlični apartmani i studiji po vrlo povoljnim cenama uz dobru organizaciju putovanja, učiniće leto 2024. nezaboravnim.

Po mišljenju velikog broja turista, najbolja destinacija za letovanje u Grčkoj, svakako je Parga. Smeštena u oblasti Epir, nasuprot ostrvu Krf, na obalama prekrasnog Jonskog mora, Parga se ističe svojim specifičnim izgledom i duhom. Ovo omiljeno grčko mesto zapravo podseća na stare mediteranske gradiće. Smeštena u malom zalivu, okružena šumom i maslinjacima.

Parga svojim posetiocima nudi kompleksan odmor. Dugo šetalište uz obalu, prekrasne dve gradske plaže, famozna Valtos plaža na svega 2 km od centra mesta, kao i brojna ostrvca u blizini predstavljaju pravi izazov za posetioce. U sredini zaliva nalazi se malo ostrvo Panagia-Bogorodica, udaljeno nekoliko desetina metara od gradske plaže. Brojni posetioci preplivaju do Panagie i tako su u poziciji da posmatraju Pargu iz potpuno druge perspektive.

Koreni ovog grada potiču još iz antičkog perioda, ali je u pojedinim periodima bio pod dominantnim uticajem zapadnih civilizacija i kultura. Upravo taj spoj i kombinacija različitih uticaja čine Pargu specifičnom i posebno atraktivnom.

Uličice prepune su taverni, restorana, kafića tako da je Parga podjednako zanimljiva i u večernjim satima kao i u toku dana.


 • Vila Buas

  Vila Buas nova vila u našoj ponudi za leto 2024, nalazi se u širem centru Parge. Gradska plaža Krioneri udaljena je oko 6-8min hoda. Vila raspolaže dvokrevetnim studijima, koji se…

  Vila Xenia

  Vila Xenia se nalazi se na oko 100m od centra Parge i na oko 5-7 minuta hoda od mora. Vila raspolaže dvokrevetnim studijima koji se nalaze na prvom spratu. Studiji…

  Vila Bakas

  Vila Bakas ima odličnu lokacijiu. Nalazi se u ravnijem delu Parge, na svega oko stotinak metara od plaže Piso Krioneri (manja gradska plaža) i oko 300 m od plaže Krioneri…

  Vila Stella

  Vila Stella se nalazi u mirnom delu Parge okužena zelenilom I  idealna je za one koji vole da odsedaju daleko od gradske vreve I buke. Udaljena je od Valtosa, najlepše…

  Vila Kostas

  I ove godine naša ponuda obuhvata smeštaj u vili Kostas, koja se nalazi u sve popularnijem zalivu Jonskog mora. Vila je smeštena u širem centru mesta, a najbliža plaža je prelepa gradska plaža Krioneri, što predstavlja osnovnu pogodnost ove vile.

  Vila Chris

  Vila Chris je jedna od najtraženijih vila u našoj ponudi. Njena odlična pozicioniranost je prva stvar koja će vam privući pažnju. Vila je locirana nedaleko od prelepe Valtos plaže i…

 • POPUSTI

  Hotel Enjoy Lichnos Bay Village

  Hotel Enjoy Lichnos Bay Village je hotel kategorizovan sa 3* , smešten na 4km od  Parge. Hotel ima 26 komfornih studija apartmana, sa panoramskim pogledom na more, okružene drvećem maslina i limuna.

  FIRST MINUTE

  Parga Beach Resort

  Parga Beach Resort smešten na samoj obali u Pargi, sastoji se od 77 moderno opremljenih bungalova, okruženih maslinama i prelepom baštom sa preko 500 vrsta različitog bilja i cveća.