aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

UEFA Liga Evrope sezona 2019/2020

UEFA Liga Evrope predstavlja godišnje takmičenje klubova širom evropskog kontinenta.

Ovaj turnir je započet u sezoni 1971-1972, pod pređašnjim imenom UEFA Kup. Godine 2009. takmičenje menja ime i format. Svake godine 78 klubova ulazi u kvalifikacije za Ligu Evrope (bilo kroz ostvarivanje pozicije u domaćim ligama ili osvajanjem domaćeg kupa), od kojih 48 ulazi u grupnu fazu takmičenja.

Nokaut faza obuhvata 24 kluba koji su prošli kvalifikacije i grupnu fazu, kao i dodatnih 8 timova koji su trećeplasirani u grupi Lige šampiona.

Najuspešniji klubovi ovog turnira su Juventus, Inter Milan, Liverpul i Sevilja. Klub Sevilja je osvojio ovaj turnir rekordnih 5 puta, dok su ostali timovi osvojili po tri puta. Italijanski klubovi su kolektivno trijumfovali 9 puta, Španski klubovi su ukupno osvojili 10 titula, dok su Engleski klubovi odneli trofej 7 puta. Od sezone 2015-2016, pobednici Lige Evrope se automatski kvalifikuju za narednu sezonu Lige šampiona.

Ove sezone, Srbija ima predstavnika na ovom prestižnom takmičenju. Fudbalski klub Partizan će igrati u grupi sa Manchester United-om, Astanom i Alkmaarom. 

Uskoro nove ponude.
  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.