aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

SERIE A - ULAZNICE ZA MEČEVE PRVE ITALIJANSKE LIGE !

Ne treba zaboraviti da je postojalo vreme kada se ceo svet plašio klubova iz Serie A. Italija je dugo vremena bila centar fudbalskog univerzuma, naročito tokom 90ih. Tada je Serie A bila na svom vrhuncu, a činile su je legende koje su svakog vikenda privlačile nove navijače. Ova liga je bila toliko važna, da su je emitovale zemlje širom sveta. Čak i danas, utakmice između velikih italijanskih klubova se prate sa posebnom pažnjom. 

U našoj ponudi su povoljne ulaznice za mečeve prve italijanske lige. Sada imate priliku da uživo gledate svoj omiljeni italijanski klub, ili da posetite neki od veličanstvenih fudbalskih stadiona u Rimu, Milanu, Turinu…

Serie A - Fudbal, Sportski Dogadjaji - AquaTravel.rs

AS Roma vs SSC Napoli

AS ROMA VS SSC NAPOLI | SUBOTA 02. NOV 15:00h | OLIMPICO, RIM Najbolja ponuda ulaznica Rim, grad koji svako mora obići bar jednom u životu. Nezaobilazno mesto u ovom večnom gradu zasigurno je i Romin stadion “Olimpico”….

AS Roma - AC Milan - Serie A - Fudbal - SportskiDogadjaji - AquaTravel.rs

AS Roma vs AC Milan

AS ROMA VS AC MILAN | NEDELJA 27. OKT 18:00H | OLIMPICO, RIM Najbolja ponuda ulaznica AS Roma će 27.oktobra ugostiti AC Milan, pred domaćom publikom na velelepnom Olimpico stadionu. Ovo je sjajna prilika da uživo pratite meč…

  • Aranžmani
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.