aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

ATP 1000 Masters - Tenis, Sportski dogadjaji - AquaTravelATP Masters 1000 predstavlja seriju od devet najvećih i najprestižnijih teniskih turnira za muškarce (pored Grend Slema i Masters kupa). Ovi turniri se održavaju širom Evrope, SAD i Azije. Turniri su počeli sa tradicijom početkom devedesetih, a danas predstavljaju pravu poslasticu za ljubitelje ovog sporta. Srpski teniser Novak Đoković je jedini igrač koji je do sada osvojio sve turnire iz ove kategorije i zvanični je rekorder po broju osvojenih titula u toku jedne teniske sezone. Sa druge strane, jedan od Novakovih najvećih rivala, španski teniser Rafael Nadal ima najveći broj osvojenih titula na ovim turnirima, čak 33.

Šta će nam doneti nova sezona, ko će podizati pehare a ko tacne, ko je dovoljno jak da izdrži pritisak mladih, talentovanih tenisera sa željom za dokazivanjem kao što su Zverev i Stefanos Cicipas?

Nabavite ulaznice povoljno i bodrite omiljenog tenisera direktno sa tribina.

 

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.