aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Formula 1 - magija na četiri točka! Pratite svaki zaokret i krivinu na punom kalendaru Šampionata F1 za 2020. godinu. Od Australije do Mađarske, mi smo sve što vam je potrebno da pratite akciju uživo.

Formula 1 ili Grand Prix je sportski događaj koji se održava tokom tri dana (obično od petka do nedelje), sa nizom treninga i kvalifikacionih sesija pre glavne trke u nedelju.
Sadašnji propisi predviđaju dve serija slobodnih treninga u petak, jutarnji i popodnevni kvalifikacioni trening koji se najčešće održavaju subotom, a glavna trka se održava u nedelju popodne ili predveče, mada se struktura vikenda menjala više puta u istoriji ovog ekstremnog sporta.
Sa nama možete svedočiti najboljim akrobacijama Ferarija i Mercedesa, a naša široka ponuda ulaznica različitih kategorija je idealna da odaberete pravo mesto na stazi sa kog ćete moći da pratite ove virtuoze na četiri točka.

Ne čekajte, još danas obezbedite svoje mesto na nekoj od predstojećih trka: 

Australia Grand Prix – Albert Park – Melbourne
Monako Grand Prix – Monako Circuit de Monaco – Monte Carlo
Kanada Grand Prix – Kanada Circuit Gilles Villeneuve – Montreal
Austrija Grand Prix – Austrija Red Bull Ring – Spielberg
Britanija Grand Prix – Velika Britanija Silverstone Circuit – Silverstone
Mađarska Grand prix – Mađarska Hungaroring – Budimpešta
Belgija Grand Prix – Belgija Circuit de Spa-Francorchamps – Stavelot
Italija Grand Prix – Italija Autodromo Nazionale Monza – Monza
Singapur Grand Prix – Singapur Marina Bai Street Singapur
Japan Grand Prix – Japan Suzuka Circuit – Suzuka
Rusija Grand Prix  – Rusija Sochi Autodrom – Soči
SAD Grand Prix  – Američki kolosek Amerike – Austin, Teksas
Meksiko Grand Prix – Meksiko Autodromo Hermanos Rodriguez – Meksiko Siti
Brazil Grand Prix – Brazil Autodromo Jose Carlos Pace – Sao Paolo
Abu Dhabi Grand Prix – Ujedinjeni Arapski Emirati Ias Marina Circuit – Abu Dhabi

Hungaroring - 1 noćenje

Hungaroring - 1 noćenje

Ova trkačka staza je 1986. postalo prvo mesto iza Gvozdene zavese gde se održava Velika nagrada Formule 1. Vlasnik ovog takmičenja Berni Eklston je želeo trku u SSSR-u, ali mu jedan mađarski prijatelj preporučio Budimpeštu. Plan je u početku bio da se napravi ulična trka slična stazi u Monaku na Nepligetu- Budimpeštanskom najvećem parku. Međutim tadašnja vlada je odlučila da staza bude van Budimpešte blizu glavnog auto-puta. Sve je bilo gotovo za osam meseci, i to je najbrže završena staza u formuli 1. Dužina staze je 4 381 m.Kada bi se staza rotirala levo ili bi se posmatrala u ogledalu,...

Hungaroring - bez noćenja

Hungaroring - bez noćenja

Hungaroring je staza Formule 1 koja se nalazi u blizini Budimpešte. Na njoj se održava trka za Veliku nagradu Mađarske. Ova trkačka staza je 1986. postalo prvo mesto iza Gvozdene zavese gde se održava Velika nagrada Formule 1. Vlasnik Formule 1 Berni Eklston je želeo trku u SSSR-u, ali mu jedan mađarski prijatelj preporučio Budimpeštu. Plan je u početku bio da se napravi ulična trka slična stazi u Monaku na Nepligetu- Budimpeštanskom najvećem parku. Međutim tadašnja vlada je odlučila da staza bude van Budimpešte blizu glavnog auto-puta. Sve je bilo gotovo za osam meseci, i to je najbrže završena staza u formuli 1. Dužina staze...

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.