Paralia plaža

Paralija je već dugi niz godina jedna od omiljenih destinacija naših turista. I ove godine, po veoma povoljnim uslovima u našoj ponudi možete da rezervišete svoje studije, apartmane i hotele za leto 2022.

Jedan od glavnih turističkih centara severne Grčke i oblasti Pieria je svakako Paralija. Smeštena na manje od 70 km od Soluna i 8 km od Katerinija, Paralija je jedno od letovališta čija popularnost ne jenjava već godinama. Bilo da govorimo o provodu u večernjim časovima, ili o relaksaciji u toku dana, ovde ćete svakako pronaći ono što vam je potrebno. Duga, uređena peščana plaža išarana ležaljkama i suncobranima, brojnim beach barovima i kafićima, toplo more i postepen ulazak u vodu što je posebno pogodno za  najmlađe posetioce, učiniće Vaše sate odmora veoma prijatnim.

 

 

Sa večernjim časovima ulice oblače novo ruho. Sve sija i šljašti, mnoštvo izukrštanih ulica koje se slivaju ka crkvi koja je sam centar zbivanja i glavni orijentir. Za ljubitelje šopinga Paralija je pravi raj. Ovde možete naći od povoljnih sitnica za pokućstvo u prodavnicama – „sve za evro“, do skupocenih bundi i najnovijih modela kožnih jakni u krznarsko kožarskim radnjama.  Garderoba, suveniri, asesoari… sve je u ponudi. Što se hrane tiče restorani i taverne su na svakom koraku i imaju primamljiv meni. Miris girosa takodje vam budi apetit  na svakom ćošku. Poslastičarnica Pralina svojim kolačima i palačinkama privlači sladokusce.

Kontaktirajte nas i mi ćemo vam pronaći pravu opciju za letovanje u mestu Paralija po pristupačnoj ceni.


 • Vila Estia

  Vila Estia je smeštena u centru poznatog letovališta Paralije. Okružena palmama i drvećem banane u svom prelepo uređenom dvorištu, ova vila predstavlja idealni smeštaj kako za porodice i mlade parove,…

 • Odlična ponuda

  Hotel Paralia Inn

  Hotel Paralia Inn je mali porodični hotel smešten u centru Paralije. Hotel je skoro renoviran. ima prostrane , lepo uredjene sobe i prijatan bar. Ispred hotela je parkić, a plaža je udaljena svega 130 m od hotela.

  Sjajna ponuda

  Hotel Regina Mare

  Hotel Regina Mare, mali porodični hotel u centru Paralije, kompletno je renoviran 2006/07 godine. Kategorizovan je sa tri zvezdice.Hotel pruža uslugu na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona.

  Odlična ponuda

  Popust do 28.02.2022.

  Cosmopolitan Hotel & Spa

  Cosmopolitan Hotel & Spa je hotel kategorizovan sa 4 zvezdice, smešten u jednom od najpopularnijih letovališta-Paralia Katerini. Hotel pruža usluge :- spa centra, masaže, raznih tretmana.

  Sjajna ponuda

  Atlantis Hotel

  Hotel Atlantis smešten je na samoj plaži u Paraliji Katerini. Hotel poseduje 74 sobe (dvokrevetne i trokrevetne). Hotel nudi varijantu noćenja sa doručkom ili polupansion (švedski sto).

  Sjajna ponuda

  Hotel Porto Del Sol

  Hotel Porto Del Sol je novoizgrađeni, luksuzni, mali hotel koji svojim posetiocima pruža brojne sadržaje. Smešten je na 50m od plaže nasuprot Olimpu. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

  Sjajna ponuda

  Popust do 31.01.2022.

  Hotel Mediterranean Resort

  Hotel Mediterranean Resort smešten u blizini centra mesta i na oko 80 m od plaže u svojoj ponudi ima različite sadržaje za odmor i zabavu. Hotel ima 68 soba. Svaka soba ima TV, telefon, klima uređaj, mini bar.