fbpx
Venčanje na Lefkadi

Dragi mladenci, rezervišite naš standardni Alex paket i doživite nezaboravne trenutke na Lefkadi. Vaše savršeno venčanje je spremno!

Paket „Alex“ je idealan za parove koji maštaju o savršenom venčanju na bisernoj plaži Lefkade. U ponudi imamo različite lokacije, a vi možete odabrati onu koja vam se najviše dopada. Pogledajte našu ponudu usluga za ovaj paket, a svakako smo otvoreni i za vaše predloge. Uz pomoć naših profesionalnih saradnika, trudimo da izađemo u susret i ispunimo vaše želje, kako bi vaš najlepši dan protekao besprekorno!


 

PAKET UKLJUČUJE 

– Dekorisan luk (pravougaoni, trougao, ovalni gvozdeni ili dva odvojena stalka) sa osnovnom dekoracijom poput veštačkog cveća, tkanine u boji po želji

– Oltar sa dekoracijom u skladu sa temom venčanja

– Bidermajer i cvet za mladoženju

– Šampanjac za mladence koji se služi nakon ceremonije

– Venčani list i troškove registracije u gradskoj opštini

– Obezbeđivanje svedoka za sam čin venčanja ukoliko je potrebno

– Podrška prevodioca sa znanjem engleskog jezika

– Usluge koordinatora za venčanje tokom ceremonije

 

Cena paketa od 2250€


 

DODATNE USLUGE

– Ketering

– Smeštaj i prevoz gostiju

– Organizovanje svadbene večere

 

Naša ponuda planiranja venčanja u Grčkoj zadovoljava želje svih kultura, tradicija, navika, stilova i budžeta. Kao posebnu pogodnost istakli bismo naše usluge poput “Napravi svoj paket”, gde mladenci mogu samostalno da kreiraju venčanje u Grčkoj po svojoj želji i odaberu usluge koje im odgovaraju. Nijedan zahtev nije prevelik ili mali, jer mi znamo da savršena svadba počinje velikim idejama i malim detaljima!


Kontaktirajte nas na:

📞 011 32 33 652
✉️ [email protected]