fbpx
Letovanje u Polihronu

Ukoliko ste odabrali Halkidiki i Kasandru kao mesto gde biste proveli svoj letnji odmor, naša preporuka je svakako Polihrono sa jednom od najlepših plaža u čitavoj ovoj oblasti.

Ovaj turistički gradić, čije ime u bukvalnom prevodu znači puno boja, dobio je naziv po različitim vrstama šarenog cveća i ostaloj bujnoj mediteranskoj vegetaciji koja se može naći u ovoj oblasti. Polihrono je poznato po dugoj peščanoj plaži, koja iz godine u godinu privlači sve više turista, naročito porodica. Ovo mesto je idealno za decu jer je ulazak u vodu postepen. Samo mesto je veoma dobro snabdeveno, sa mnoštvom radnjica, taverni, restorana, kafića… Mesto ima i svoju ambulantu, apoteku i poštu. Sigurni smo da će ovo letovanje, u mestu Polihrono, osvojiti sve vaše simpatije i pružiti vam trenutke pravog odmora.

 

U kristalno čistom zalivu Toroneos na manje od 100 km od Soluna leži Polihrono prvo u nizu najposećenijih letovališta na Kasandri. Poznato po svojoj  širokoj, prekrasnoj, peščanoj plaži Polihrono je jedno od idelanih letovališta za porodice sa malom decom. Iako se smatra mirnijim mestom, Polihrono svojim posetiocima nudi mnoštvo sadržaja. Brojne su kako prodavnice široke potrošnje tako i butici i razne druge radnjice koje se nižu šetalištem koje se proteže celom dužinom obale. Restorani, taverne, girosi, pekare omogućiće vam da po povoljnim cenama isprobate lokalne specijalitete. Polihrono je živo i u večernjim časovima, kafići, barovi i restorani okupljaju brojne turiste. Sve ovo samo je deo razloga zbog kojih je Polihrono naša preporuka za stvaranje letnjih uspomena.


  • Vila Natali

    Naša letnja ponuda za letovalište Polihrono uključuje smeštaj u vili Natali, koja je udaljena oko 350 metara od gradske plaže i predstavlja pravi užitak za ljubitelje ovog dela grčke obale….

  • SJAJNA PONUDA

    Al Mare Hotel

    Hotel Al Mare nudi odlične mogućnosti za odmor, daleko od gradske gužve u lepom i prijatnom okruženju., Ovaj porodični hotel ponosi se stalnim inovacijama, uređivanjem i visokim kvalitetom usluge.