aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Zlatni paket je kreiran za mladence koji žele elegantno venčanje na plaži, sa dekorisanim oltarom i svim detaljima koji dodatno ulepšavaju čitavu priču.

Zlatni paket je idealan za parove koji maštaju o savršenom venčanju na šarmantnim plažama Tasosa. U ponudi imamo različite lokacije, a vi možete odabrati onu koja vam se najviše dopada. Pogledajte našu ponudu usluga za ovaj paket, a svakako smo otvoreni i za vaše predloge. Uz pomoć naših profesionalnih saradnika, trudimo da izađemo u susret i ispunimo vaše želje, kako bi vaš najlepši dan protekao besprekorno!

 

Venčanje na Tasosu - Venčanja u Grčkoj - AquaTravel.rsPAKET UKLJUČUJE

– Dekorisan luk i oltar na plaži, dodatne dekoracije po izboru
– Bidermajer, cvet za mladoženju (za rever)
– Pirinač za sreću, ventilatori i suncobran za mladu
– Fotograf za ceremoniju, DVD sa fotografijama u HD
– Šampanjac za mladence koji se služi nakon ceremonije
– Papirni lampion želja
– Venčani list i troškove registracije u gradskoj opštini
– Obezbeđivanje svedoka za sam čin venčanja ukoliko je potrebno
– Podrška prevodioca sa znanjem engleskog jezika
– Usluge koordinatora za venčanje tokom ceremonije


CENA ZLATNOG PAKETA OD 1750€

Venčanje na Kefaloniji - Venačanja u Grčkoj - AquaTravel.rs

 

Venčanja u Grčkoj - AquaTravel.rs

DODATNE USLUGE:

Ketering

Smeštaj i prevoz gostiju

Organizovanje svadbene večere

Venčanje na Kefaloniji - Venačanja u Grčkoj - AquaTravel.rs

Naša ponuda planiranja venčanja u Grčkoj zadovoljava želje svih kultura, tradicija, navika, stilova i budžeta. Kao posebnu pogodnost istakli bismo naše usluge poput “Napravi svoj paket”, gde mladenci mogu samostalno da kreiraju venčanje u Grčkoj po svojoj želji i odaberu usluge koje im odgovaraju. Nijedan zahtev nije prevelik ili mali, jer mi znamo da savršena svadba počinje velikim idejama i malim detaljima!

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.