fbpx
Letovanje Olympic Beach

Letovanje/Grčka/Pieria

Olympic Beach

Olimpic Beach se nalazi u blizini Paralije i to je jedno od najnovijih letovališta. Mirne, zlatne plaže, lepa promenada, širok izbor restorana i taverni, sve je ovde jednostavno stvoreno za potpuni odmor u porodičnoj atmosferi. AQUA TRAVEL će vam pružiti jeftino letovanje u Grčkoj – predivne apartmane u Olympic Beach-u možete rezervisati na našem sajtu.

Ukoliko više preferirate manja mesta za odmor, gde vam je sve nekako nadohvat ruke i nema velike gužve Olympic Beach je jedan od dobrih izbora za vas. Na 70 km od Soluna i 2,3 km od Paralijske vreve, leži mirno mestašce, široke, duge plaže zlatastog peska i mirnog toplog mora. Ovde preko dana sija sunce, a uveče se pale svetla i blista jasni mesec.

Barovi na plaži, uz prijatnu muziku nude vam i prijatno osveženje uz ležaljke i suncobrane. Mestašce ima jednu glavnu ulicu paralelno sa plažom. U njoj ćete pronaći sve što vam je potrebno: radnjice raznovrsne robe, rekvizite za plažu, nešto garderobe, pekaru… Taverne, kafići i odlični riblji restorani nalaze se u ulici uz samu obalu, tako da u večernjim časovima uz degustaciju specijaliteta možete uživati u mirisu mora i šumu talasa. Ljubitelji dugih šetnji biće oduševljeni šetalištem uz obalu koje spaja Olympic Beach sa Paralijom. Ako ste željni pravog odmora, u punom smislu te reči onda je Olympic svakako naša preporuka. Olympic Beach je kao i Paralija odlično lociran ukoliko ste planirali da u okviru svog odmora obiđete i neke od znamenitosti ove regije i odete na neki od izleta, koji možete naći u ponudi naše agencije.

Naša preporuka je svakako odlazak do Meteora famoznih pravoslavnih manastira, odlazak do Olimpa, obilazak Litohora živopisnog mestašca u podnožju Olimpa kao i obilazak Soluna.

 


  • U ovom mestu nema apartmana.

  • Odlična ponuda

    Hotel Danai & Spa

    Ovo je luksuzan hotel koji je idealan za odmor i relaksaciju udaljen  samo 8 minuta od plaže. Raspolaže sa ukupno 47 smeštenih jedinica , koje su moderno i komforno opremljene.