aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Cele godine želite negde da otputujete. Proleće 2020. je pravo vreme za to - Uskrs i Prvi maj u nekim od najlepšlih evropskih metropola.

Uskrs i Prvi maj su pravo vreme da spakujte kofere odmah, jer se putovanje bliži…Krakov, Vroclav, Ohrid, Skadar, Kruja, Drač, večno lepo Sarajevo… samo su neke od destinacija koje predstojeće praznike i prolećne dane mogu učiniti nezaboravnim,  uz mnoštvo prelepih fotografija i džepova punim suvenira….

Uskrs i Prvi maj

Mađarska

U Mađarskoj se nalazi čak 8 lokacija uvrštenih u listu svetske baštine. Glavni grad, Budimpešta se smatra jednim od najlepših gradova na svetu i sam po sebi predstavlja turističku atrakciju. Ovaj grad još nazivaju i Biser Dunava. Osim prelepih gradova, Mađarska je daleko poznata i po svojim odličnim banjama, a svojevrsna atrakcija je svakako i prelepo jezero Balaton, najveće slatkovodno jezero u Evropi. Takođe brojni spomenici, romantične crkve, tajnoviti dvorci kao nacionalni parkovi čine Mađarsku zanimljivom destinacijom. Za gurmane je naravno nezaobilazna mađarska kuhinja, koja je pravi izazov, a svojim brojnim specijalitetima će zasigurno zadovoljiti i one najzahtevnije. Mađarska svojim posetiocima nudi širok spektar raznovrsnih sadržaja koji je u kombinaciji čine jednom od najatraktivnijih i najposećenijih država Evrope. Istražite lepote ove zemlje zajedno sa našim stručnim vodičima, koji će Vas upoznati sa mađarskom kulturom i istorijom na pravi način...

Uskrs i Prvi maj

Poljska

Putovanje u Poljsku autobusom je prelep poklon voljenima i bližnjima za Uskrs, Prvi Maj,rođendan ili godišnjicu. Prijateljski tim profesionalaca će vam pomoći da izaberete putovanje u Poljsku shodno vašem budžetu. Ukoliko prvi put putujete u ovu zemlju izaberite našu agenciju koja se tokom poslednjih godina specijalizovala baš za ovu destinaciju. Doživite neki od neobičnih poljskih običaja koji se praktikuju za Uskrs. Jedan od njih je  vlažni ponedeljak kada momci uglavnom na devojke bacaju kante vode. Medjutim tradicija se u zadnje vreme menja. U prošlosti su to radili momci devojkama koje im se svidjaju , dok današnji mladići bacaju vodu i na potpune strance. Zato se nemojte iznenaditi ako na Uskrs u Poljskoj po najvećem suncu ostanete mokri.

Uskrs i Prvi maj

Albanija

Albanija je zemlja mnogobrojnih istorijskih i kulturnih nasleđa, koja poslednjih godina privlači sve veći broj turista.  Naša agencija je za vas pripremila posete mnogobrojnim istorijskim i kulturnim spomenicima, obilazak glavnog grada i mnoge druge atrakcije. Upoznajte Skadar, drevni zaštitnički grad i prošetajte ulicama Kruje koja je do danas zadržala duh srednjevekovnog vremena. Poseta Ohridu dodatno obogaćuje ovo putovanje sa koga ćete poneti veoma lepe uspomene.  Bilo da ste zaljubljenik avanture ili želite da prolećne praznike provedete istražujući ovu "evropsku zagonetku", naša prolećna tura po Albaniji je pravo putovanje za vas.
  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.