fbpx
Iznajmljivanje putničkih autobusa

Autobuski prevoz

AUTOBUSKI PREVOZ - Aqua Travel.rs 2024

Cena karte za jedan smer se umanjuje za 30%

  • za transfer iz Pančeva cena se uvećava za 10 eur
  • za transfer iz Novog Sada cena se uvećava za 20 eur
  • za transfer iz Zrenjanina cena se uvećava za 20 eur

 

U cenu autobuske karte nije uračunat trajekt koji se dodatno doplaćuje: Tasos – 10 eur povratna karta.

U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava i upotreba wc-a. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja. Sva deca preko dve godine obavezno imaju svoje sedište i nemogu sedeti u krilu. Agencija pravi raspored sedenja uzimajući ravnopravno u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest ili fizičke nedostatke putnika, kao i vreme uplate.

Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Putnik može da rezerviše mesto u autobusu isključivo uz doplatu koja iznosi 20 EUR-a. Moguće je priključenje i izlazak putnika na svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz auto put. Agencija određuje mesto polaska, mesto za pauzu i njihovu dužinu. Za zaboravljene stvari agencija (organizator putovanja) kao ni prevoznik ne odgovaraju. Zbog vaše bezbednosti, pridržavajte se uputstava pratioca grupe.

Posada autobusa je odgovorna za tok i bezbednost vašeg putovanja, pustite ih da neometano rade svoj posao. Ako imate primedbe na njihov rad obratite se pratiocu ili agenciji, nikako vozaču, jer nervozan vozač nije dobar vozač. Uplatom prevoza putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.