Plaža u Rafailovićima

Letovanje/Crna Gora

Rafailovići

Nekada malo ribarsko mesto, a danas centar turističke sezone – mesto Rafailovići svake godine ugosti veliki broj oduševljenih turista. Smešteno je blizu Budve i mnogi ga smatraju najlepšim detaljem budvanske rivijere.

Hotelski i apartmanski smeštaj u Rafailovićima je raznovrstan – možete naći sve opcije i odabrati aranžman koji najviše zadovoljava vaše kriterijume.

Plaža je čista i organizovana sa ponudom suncobrana i ležaljki. Iznad plaže se prostire ugodno šetalište na kome su smešteni mnogobrojni kafići i barovi kao i ostali turistički smeštaj. Zbog postepenog ulaska u more, Rafailovići mogu biti savršen izbor za one koji letuju sa decom, a blizina Budve i centra okupljanja ga preporučuje i mlađim turistima.


 • Sopstveni prevoz

  Popust na keš uplate 10%

  Pansion Obala

  Pansion Obala se nalazi uz hotel „Obala“ Rafailovići i obuhvata smeštaj u vilama u blizini mora i ishranom u restoranu hotela “Obala” na bazi polupansiona gde je doručak švedski sto,…

 • Popust na keš uplate 10%

  Hotel Šumadija

  Hotel Šumadija 2* je smešten nedaleko od peščane plaže u letovalištu Rafailovići. Ovaj hotelski kompleks pružauslugu smeštaja sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, barom i zajedničkim salonom. Hotel je sa 2...