aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652O nama

Turistička agencija AQUA TRAVEL  BGD je osnovana posle višegodišnjeg iskustva i rada u turizmu, vlasnika agencije kao  i njenih  zaposlenih. Bavimo se organizovanjem turističkih putovanja u Grčkoj, Bugarskoj, Turskoj  i gradovima širom Evrope kao i iznajmljivanjem autobusa.

Veoma razgranatom mrežom subagenata pokrivamo gotovo sve veće gradove u Srbiji. Posedujemo sopstveni vozni park , moderno opremljenih autobusa. Stručno i ljubazno osoblje u domenu transfera, predstavnika kao i referenata prodaje, učiniće vaš odmor još prijatnijim.

Cilj našeg poslovanja je da svojim korisnicima pružimo visok standard kvaliteta turističke usluge. To i potvrdjuju korisnici koji se iz godine u godinu, u prijateljskoj atmosferi, na obostrano zadovoljstvo vraćaju našoj agenciji.

Ponuda  za proleće  i  leto 2020. već  je spremna i čeka na vas. Na vama je da izaberete neku od prelepih destinacija a sve ostalo je naša briga.  U ponudi su brojni izleti kao i vikend aranžmani  za destinacije širom Evrope. Počevši od Dana Zaljubljenih pa do Uskršnjih i Pvomajskih praznika za vas organizujemo putovanja u Poljsku.Upoznajte sa nama čari Poljske i njen čuveni grad Krakov poznat po bogatom kulturno istorijskom nasledju, kao i po tome -što predstavlja najveći univerzitetski centar u Evropi  .Takodje sa nama upoznajte i -tzv. Veneciju Poljske , bajkoviti grad Vroclav smešten na pritokama reke Odre ,poznat po svojim brojnim  mostovima i svojim patuljcima koji su nesvakidašnje rasporedjeni po čitavom gradu i izdvajaju ga od svih drugih.

Posetite čudesne piramide . Mi vas vodimo u Bosansku  dolinu piramida, u mestu Visoko na samo 30 km od Sarajeva,  koja već godinama privlači veliku pažnju ljudi iz čitavog sveta.Dok neki govore o značaju ovih piramida u  prošlosti za medjuplanetarnu komunikaciju, mi ističemo pozitivan uticaj na zdravstvlje,  koji je evidentan kod većine posetilaca. Utvrdjeno je da je  u tunelima piramida izuzetno visoka koncentracija negativnih jona koji su izuzeno korisni za čoveka . Uverite se i sami ,učinite nešto dobro za sebe ,  uputite se sa nama u još jednu avanturu  istažite piramide Sunca, Meseca, Zmaja, Ljubavi…

Zavodljivo Grčko primorje kao najomiljenija destinacija za letovanje naših putnika, očekuje vas i ovog leta. Na hiljade plaža sa kristalno čistom vodom, prelepi gradovi i živopisna mestašca kao i neprocenjivo kulturno blago, čine je istovremeno i najboljom mogućom destinacijom za vaš odmor. Prepustite se i vi čarima Grčke, pokrenite svoja čula, osetite dobre vibracije sirtakija i buzukija, u nekoj od malih taverni na obali mora u senci maslina… Za leto 2020 u  ponudi su već vama dobro poznate destinacije Grčke-predivan Halkidiki, Pijerijska oblast, živopisno ostvo Egeja -Tasos, kao i Zakintos, Kefalonija, Lefkada, Vrahos i  Parga u Jonskom arhipelagu.

Ukoliko se ipak opredelite za Bugarsku, sigurni smo da će vas oduševiti prelepe plaže Crnog mora, dobra atmosfera i dobar provod, kao i sam prelepi grad Nesebar i mesto Sunčev Breg, koji iz godine u godinu privlači sve veći broj turista da svoj odmor provedu baš ovde.

Ako ste ljubitelji Turskog dela Egejskog mora u ponudi su prelepi  Sarimsakli, za ljubitelje mirnijeg odmora, kao i Kušadasi  za ljubitelje nešto življeg i dinamičnijeg odmora. Turska već poznata po svom  prelepom moru, pIažama, bogatim sadržajima i prepoznatljivom gostoprimstvu,  godinama je medju omiljenim destinacijama naših turista. U ponudi su odlični hoteli po vrlo povoljnim cenama.

Ako ste razmišljali o savršenom venčanju, dozvolite da vam mi ostavrimo snove. Neka   možda I najvažniji dan u vašem životu bude poseban i savršen. Venčanje na nekom od atraktivnih grčkih ostrva, na plaži , uz romantičnu dekoraciju, šum talasa, miris mora…Mi vaše želje I snove pretvaramo u stvarnost . Ni jedan vaš zahtev nije nemoguć .Osmislite sve sami, ili prepustite našem stručnom timu da kreira idealnu verziju vašeg venčanja  …

Aqua travel vam omogućava da uživate u svim najvažnijim sportskim i muzičkim dogadjajima. Budte uz svoj omiljeni tim , osetite uzbudjenje  i atmosferu  Moto GP-a i Formule 1, budite na najprestižnijim teniskim turnirima, prisustvujte najznačajnijim svetskim festivalima i koncertima. Vimbldon, Roland Garros , Liga Šampiona , Svetska i Evropska prvenstva nikada vam nisu bila bliža. “Sportski dogadjaji „ su najpouzdaniji pre-prodavci karata u regionu. Rezervišite vaše karte , hotelski smeštaj , avio prevoz i transfer . Naši iskusni menadžeri prodaje pomoći će vam da pronadjete najbolju kombinaciju svih usluga i ostvarite svoje snove…

 

Sve ovo, i još puno zanimljivih aranžmana, naći ćete u našoj ponudi i to po veoma povoljnim uslovima, počevši od pristupačnih cena i vrlo povoljnih uslova plaćanja do najbolje usluge smeštaja, prevoza i celokupne organizacije.

Mi smo se potrudili da sve ovo primpremimo za vas a vaše je samo da izaberete, opustite se i uživate….

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.