aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652O nama

Turistička agencija AQUA  BGD TRAVEL  je osnovana posle višegodišnjeg iskustva i rada u turizmu, vlasnika agencije kao  i njenih  zaposlenih. Bavimo se organizovanjem turističkih putovanja u Grčkoj, Bugarskoj, Turskoj,  i gradovima širom Evrope kao i iznajmljivanjem autobusa.

Veoma razgranatom mrežom subagenata pokrivamo gotovo sve veće gradove u Srbiji. Posedujemo sopstveni vozni park , moderno opremljenih autobusa. Stručno i ljubazno osoblje u domenu transfera, predstavnika kao i referenata prodaje, učiniće vaš odmor još prijatnijim.

Cilj našeg poslovanja je da svojim korisnicima pružimo visok standard kvaliteta turističke usluge. To i potvrdjuju korisnici koji se iz godine u godinu, u prijateljskoj atmosferi, na obostrano zadovoljstvo vraćaju našoj agenciji.

Ponuda  za proleće  i  leto 2019. već  je spremna i čeka na vas. Na vama je da izaberete neku od prelepih destinacija a sve ostalo je naša briga.  U ponudi su brojni izleti kao i vikend aranžmani  za destinacije širom Evrope. Počevši od Dana Zaljubljenih pa do Uskršnjih i Pvomajskih praznika za vas organizujemo putovanja u Poljsku.Upoznajte sa nama čari Poljske i njen čuveni grad Krakov poznat po bogatom kulturno istorijskom nasledju, kao i po tome -što predstavlja najveći univerzitetski centar u Evropi  .Takodje sa nama upoznajte i -tzv. Veneciju Poljske , bajkoviti grad Vroclav smešten na pritokama reke Odre ,poznat po svojim brojnim  mostovima i svojim patuljcima koji su nesvakidašnje rasporedjeni po čitavom gradu i izdvajaju ga od svih drugih.

Zavodljivo Grčko primorje kao najomiljenija destinacija za letovanje naših putnika, očekuje vas i ovog leta. Na hiljade plaža sa kristalno čistom vodom, prelepi gradovi i živopisna mestašca kao i neprocenjivo kulturno blago, čine je istovremeno i najboljom mogućom destinacijom za vaš odmor. Prepustite se i vi čarima Grčke, pokrenite svoja čula, osetite dobre vibracije sirtakija i buzukija, u nekoj od malih tavreni na obali mora u senci maslina… Za leto 2019 u  ponudi su već vama dobro poznate destinacije Grčke-predivan Halkidiki, Pijerijska oblast, živopisno ostvo Egeja -Tasos, kao i Zakintos, Kefalonija, Lefkada, Vrahos i  Parga u Jonskom arhipelagu.

Ukoliko se ipak opredelite za Bugarsku, sigurni smo da će vas oduševiti prelepe plaže Crnog mora, dobra atmosfera i dobar provod, kao i sam prelepi grad Nesebar i mesto Sunčev Breg, koji iz godine u godinu privlači sve veći broj turista da svoj odmor provedu baš ovde.

Ako ste ljubitelji Turskog dela Egejskog mora u ponudi su prelepi  Sarimsakli, za ljubitelje mirnijeg odmora, kao i Kušadasi  za ljubitelje nešto življeg i dinamičnijeg odmora. Turska već poznata po svom  prelepom moru, pIažama, bogatim sadržajima i prepoznatljivom gostoprimstvu,  godinama je medju omiljenim destinacijama naših turista. U ponudi su odlični hoteli po vrlo povoljnim cenama.

Sve ovo, i još puno zanimljivih aranžmana, naći ćete u našoj ponudi i to po veoma povoljnim uslovima, počevši od pristupačnih cena i vrlo povoljnih uslova plaćanja do najbolje usluge smeštaja, prevoza i celokupne organizacije.

Mi smo se potrudili da sve ovo primpremimo za vas a vaše je samo da izaberete, opustite se i uživate….

  • Aranžmani
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.