fbpx
Prvi put sa bebom na more

O nama

Turistička agencija AQUA TRAVEL BGD je osnovana posle višegodišnjeg iskustva i rada u turizmu vlasnika agencije, kao i njenih zaposlenih. Bavimo se organizovanjem turističkih putovanja u Grčkoj, Bugarskoj, Turskoj i gradovima širom Evrope, kao i iznajmljivanjem autobusa.

Veoma razgranatom mrežom subagenata pokrivamo gotovo sve veće gradove u Srbiji. Posedujemo sopstveni vozni park moderno opremljenih autobusa. Stručno i ljubazno osoblje u domenu transfera, predstavnika kao i referenata prodaje, učiniće vaš odmor još prijatnijim iskustvom.

Cilj našeg poslovanja je da svojim korisnicima pružimo visok standard kvaliteta turističke usluge. To i potvrđuju korisnici koji se iz godine u godinu, u prijateljskoj atmosferi, na obostrano zadovoljstvo vraćaju našoj agenciji.

Ponuda  za proleće i  leto 2023. već  je spremna i čeka na vas. Na vama je da izaberete neku od prelepih destinacija, a sve ostalo je naša briga. U ponudi su brojni izleti kao i vikend aranžmani za destinacije širom Evrope. Počevši od Dana Zaljubljenih pa do Uskršnjih i Prvomajskih praznika za vas organizujemo putovanja u Poljsku. Upoznajte sa nama čari Poljske i njen čuveni grad Krakov poznat po bogatom kulturno istorijskom nasleđu, kao i po tome što predstavlja najveći univerzitetski centar u Evropi. Takođe sa nama upoznajte i tzv. Veneciju Poljske, bajkoviti grad Vroclav smešten na pritokama reke Odre, poznat po svojim brojnim  mostovima i svojim patuljcima koji su nesvakidašnje raspoređeni po čitavom gradu i izdvajaju ga od svih drugih.

Posetite čudesne piramide. Mi vas vodimo u Bosansku dolinu piramida, u mestu Visoko na samo 30 km od Sarajeva, koja već godinama privlači veliku pažnju ljudi iz čitavog sveta. Dok neki govore o značaju ovih piramida u  prošlosti za međuplanetarnu komunikaciju, mi ističemo pozitivan uticaj na zdravlje,  koji je evidentan kod većine posetilaca. Utvrđeno je da je u tunelima piramida izuzetno visoka koncentracija negativnih jona koji su veoma korisni za čoveka. Uverite se sami i učinite nešto dobro za sebe, uputite se sa nama u još jednu avanturu i istražite piramide Sunca, Meseca, Zmaja, Ljubavi…

Zavodljivo Grčko primorje kao najomiljenija destinacija za letovanje naših putnika, očekuje vas i ovog leta. Hiljade plaža sa kristalno čistom vodom, prelepi gradovi i živopisna mestašca kao i neprocenjivo kulturno blago, čine je istovremeno i najboljom mogućom destinacijom za vaš odmor. Prepustite se čarima Grčke, pokrenite svoja čula, osetite dobre vibracije sirtakija i buzukija, u nekoj od malih taverni na obali mora u senci maslina… Za leto 2021. u  ponudi su već dobro poznate destinacije Grčke – predivan Halkidiki, Pijerijska oblast, živopisno ostvo Egeja – Tasos, kao i Zakintos, Kefalonija, Lefkada, Vrahos i Parga u Jonskom arhipelagu.

Ukoliko se ipak opredelite za Bugarsku, sigurni smo da će vas oduševiti prelepe plaže Crnog mora, dobra atmosfera i dobar provod, kao i sam prelepi grad Nesebar i mesto Sunčev Breg, koji iz godine u godinu privlače sve veći broj turista da svoj odmor provedu baš ovde.

Ako ste ljubitelji turskog dela Egejskog mora u ponudi su prelepi Sarimsakli, za ljubitelje mirnijeg odmora, kao i Kušadasi za ljubitelje nešto življeg i dinamičnijeg odmora. Turska već poznata po svom prelepom moru, pIažama, bogatim sadržajima i prepoznatljivom gostoprimstvu,  godinama je među omiljenim destinacijama naših turista. U ponudi su odlični hoteli po vrlo povoljnim cenama.

Ako ste razmišljali o savršenom venčanju, dozvolite da vam mi ostvarimo snove. Neka, možda i najvažniji dan u vašem životu, bude poseban i savršen. Venčanje na nekom od atraktivnih grčkih ostrva, na plaži, uz romantičnu dekoraciju, šum talasa, miris mora… Mi vaše želje i snove pretvaramo u stvarnost. Ni jedan vaš zahtev nije nemoguć. Osmislite sve sami ili prepustite našem stručnom timu da kreira idealnu verziju vašeg venčanja…

Aqua Travel vam omogućava da uživate u svim najvažnijim sportskim i muzičkim događajima. Budte uz svoj omiljeni tim, osetite uzbuđenje i atmosferu  Moto GP-a i Formule 1, budite na najprestižnijim teniskim turnirima, prisustvujte najznačajnijim svetskim festivalima i koncertima. Vimbldon, Roland Garros, Liga Šampiona, Svetska i Evropska prvenstva kao i Olimpijada nikada vam nisu bila bliža. “Sportski događaji„ su najpouzdaniji pre-prodavci karata u regionu. Rezervišite vaše karte, hotelski smeštaj, avio prevoz i transfer. Naši iskusni menadžeri prodaje pomoći će vam da pronađete najbolju kombinaciju svih usluga i ostvarite svoje snove…

Sve ovo, i još puno zanimljivih aranžmana, naći ćete u našoj ponudi i to po veoma povoljnim uslovima, počevši od pristupačnih cena i vrlo povoljnih uslova plaćanja do najbolje usluge smeštaja, prevoza i celokupne organizacije.

Mi smo se potrudili da sve ovo pripremimo za vas a vaše je samo da izaberete, opustite se i uživate…