aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Želite nešto novo i drugačije, a ljubitelji ste opuštenog mirnijeg odmora, -posetite ovog leta tzv Rajski Grad -Uranopolis. Iskoristite first minute ponude i izaberite neki od hotela iz naše ponude.

U podnožju planine Atos, nalazi se pravi dragulj Halkidikja Uranopolis.-Nebeski , ili kako ga neki nazivaju –Rajski grad, potpuno s pravom nosi svoje titule. Ime je dobio po gradu Ouranopoulisu, drevnom gradu koji je osnovao Aleksarhos, Kasandrosov brat, na mestu gde je bio drevni grad Sani. More je ovde nebeski plavo, a blizina Svete gore daje mestu poseban pečat.Mestom dominira , kao simbol grada, vizantijski toranj Prosforio, impozantno zdanje iz XIV veka, danas jedinstveni muzej hrišćanskih antikviteta. Mesto je zapravo najpoznatije po tome što predstavlja polaznu luku brodićima ka Svetoj gori, naime odatle svakodnevno isplovljavaju brodići do grada Dafni, glavnog pristaništa Svete Gore, i do manastira na severozapadnoj starni Atosa. Medjutim  ima i turista koji baš ovde žele da provedu svoj odmor. Možemo reći da je Uranopolis granica izmedju urbanog i modernog možda i raskalašnog s jedne strane i asketske duhovnosti Svete Gore s druge strane. Oaza mira, spoj prirodnog i duhovnog ,prekrasne duge peščane plaže kristalno čistio i toplo more uz blagu klimu, opčiniće turiste željne pravog odmora. Mesto je solidno snabdeveno, ima dosta tavernica, kafića, pekara i marketa , a  restorani nude odlične specijalitete domaće kuhinje uz čuveno vino sa Svete gore. Izaberite neki od odličnih hotela iz naše ponude i provedite leto na Atosu.

Xenios Theoxenia Hotel

Xenios Theoxenia Hotel

Hotel Theoxenia smešten je u blizini malog grada – luke Uranopolisa, prelepog grada na granici sa Atosom. Kombinacija dubokog plavog mora i zelenila koje okružuje ovaj hotel čine ga idealnim mestom za vaš odmor. Na jednom od najlepših mesta važnog kulturnog središta Pravoslavlja i poštovanja manastirske arhitekture, izgrađen je ovaj hotel, koji je povezan sa hotelom Metropolitan u Solunu. Ovaj kompleks smešten je na dva kilometra od Uranopolisa, poluostrva Atos, u neposrednoj blizini Svete Gore u plavom Egeju. Sastoji se od dve velike zgrade sa dvokrevetnim sobama, i dve manje zgrade.  Sve sobe su opremljene klima uređajem, radiom, telefonom, mini frižiderom...

  • Aranžmani
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.