aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Jeste li i vi ljubitelj kratkih, jednodnevnih ili vikend putovanja? Naš kreativni tim turističkih stručnjaka je za Vas pripremio sjajne ponude za jednodnevne i vikend izlete na uzbudljivim i popularnim gradovima Balkana.

Stručnjaci savetuju, a mi im verujemo kada kažu da su kratka, jednodnevna ili vikend putovanja kao i izleti idealan način da se za kratko vreme napune baterije. Bilo da želite da dan provedete u prirodi, na nekom malo urbanijem mestu ili opuštajući se pored jezera – imamo pravu ponudu za Vas. Obiđite južnu Srbiju, popnite se na Rtanj ili zaplovite moćnom rekom Dunav ka istoku naše zemlje. Posetite Sarajevo, Segedin ili neki drugi grad na Balkanu. U našim povoljnim izletima ima po nešto za svačiji ukus.

Jednodnevna i kratka putovanja

Bosna i Hercegovina

Bosna i Hercegovina je svakako jedna od najneobičnijih država na Balkanu sa mešavinom istočnih i zapadnih kulturnih i istorijskih motiva. Stvaranje ove države dešavalo se u okvirima austrougarske i osmanske dominacije, dok je konačan dodir imala nekadašnja Jugoslavija. Za Bosnu i Hercegovinu se vezuju mnogobrojni događaji koji su menjali svet, ali ona je danas prava turistička utopija. Širom Bosne i Hercegovine nalaze se brojne fascinantne destinacije za svaku vrstu turista. Ovde su najzanimljivija i najatraktivnija mesta Balkana, što stvara čudesan spoj kulturne i prirodne baštine ove malene zemlje. Gotovo ih je nemoguće razdvojiti, jer su iz te netaknute prirode evoluirale njene kulture i tradicije Pogledajte naše predloge za kratka, vikend putovanja u ovu neobičnu balkansku zemlju i koji god izlet da odaberete, znajte da nećete pogrešiti.

Jednodnevna i kratka putovanja

Srbija

Srbija je zemlja sa bogatom turističkom ponudom i idealna za jednodnevna putovanja ili kratke vikend predahe. Mnoštvo lepih jezera, šumovitih planina, popularnih etno sela i urbanijih područja su pravi mali izazovi koje možete otkriti zajedno sa nama. U ovim avanturama, zaputićemo se na jug, plovićemo na istok, vozićemo čeze na severu i istražićemo zapad zemlje.  
  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.