aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

WIMBLEDON 2020 |  29. JUN – 12 JUL  |  LONDON, ENGLESKA

 

 

Wimbledon 2019 - Tenis, Sportski dogadjaji - AquaTravel.rs Wimbledon 2019 - Tenis, Sportski dogadjaji - AquaTravel.rsWimbledon je po opštoj saglasnosti najveći teniski turnir na travi od svih. Nijedan od ostalih “Grand Slam” turnira nema isti prestiž. Niko ne može da odgovori postavljanju besprekornih travnjaka “All England Lawn Tennis” i “Croquet” kluba. Niko nije toliko dobro organizovan! Niko drugi ne poseduje kraljevsku ložu gde se rojaliti, VIP i bivši šampioni mogu videti u celom svom sjaju. Dve sedmice Wimbledon šampionata su sinonim za sunčanje, intenzitet centralnog terena, svetlucavih šoljica za čaj, šampanjca i naravno jagoda i šlaga. Wimbledon je period za tenis na travi!

 

Wimbledon 2020 će posebno biti zanimljiv zbog velikog broja poznatih ličnosti koje vole i prate tenis. Ne propustite priliku i nabavite sigurne karte na vreme!

Pogledaj ponudu - Sportski dogadjaji - AquaTravel.rs

Turnirom dominiraju tri sjajna igrača: Roger Federer (Švajcarska), neki smatraju da je on najbolji od svih vremena, zatim pobednik u sedam navrata Rafael Nadal (Španija) i Novak Đoković (Srbija) koji su osvojili titulu po dva puta. Škot Andy Murray je jedini igrač van ovog talentovanog tria koji je osvojio Vimbledon, a osvojio je zlatnu medalju na Olimpijadi u istom mestu.
Mnogi poznati ženski igrači imaju svoje ime na Vimbldon listi. Možemo pomenuti Ivonne Cavlei (Australija), Billie Jean-King (SAD), Martina Navratilova (Čehoslovačka i SAD) koju je Billie Jean opisao kao “najveći singl, dupli i mešoviti igrač koji je ikada živeo” Chris Evert SAD), Steffi Graff (Nemačka) pobednica u sedam prilika, kao i izuzetne sestre Venus i Serena Villiams, koje su osvojile titulu četiri puta.
Neki od najatraktivnijih teniskih mečeva se igraju na dublovima, a u drugoj nedelji mnoge od velikih zvezda prethodnih decenija mogu se videti na događajima veterana.

Wimbledon je prilika koja se ne propušta –  dve nedelje tokom leta kada su oči i uši sportskog sveta fokusirani na London!

Ponuda ulaznica - Sportski dogadjaji - Aquatravel.rs

 

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.