aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

VREME POLAZAKA AUTOBUSA ZA GRČKU:

TASOS / LIMENAS I POTOS /: polazak iz Beograda je u 16.00h, skup putnika u 15.30h

PARGA – VRAHOS – LEFKADA: polazak iz Beograda je u 16.00h, skup putnika u 15.30h

HALKIDIKI /POLIHRONO, PEFKOHORI,HANIOTI/: polazak iz Beograda je u 19.00h, skup putnika u 18.30h

STAVROS – VRASNA – ASPROVALTA: polazak iz Beograda je u 19.00h, skup putnika u 18.30h

ZAKINTOS: polazak iz Beograda je u 11.00h, skup putnika u 10.30h

OLIMPSKA REGIJA / PARALIJA, MAKRIGIALOS, O.BEACH, LEPTOKARIJA, PLATAMON, NEI PORI /: polazak iz Beograda je u 18.00h, skup putnika u 17.30h

 

VREME POLAZAKA AUTOBUSA ZA BUGARSKU:

NESEBAR – SUNČEV BREG: polazak iz Beograda je u 19.00h, skup putnika u 18.30h

 

BEOGRAD – MESTO POLASKA: SP LASTA – TURISTIČKI TERMINAL

Kordinate SP Lasta – Turistički terminal za sve autobuse / Autoput Beograd – Niš br.4 / – KLIKNI NA LINK

Inforamcije o polascima su informativnog karaktera. Za tačno mesto i vreme iz svih mesta dobićete informacije jedan dan pred polazak.

 

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.