aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.

→ BEYONCE & JAY-Z 

Velika letnja evropska turneja najpoznatijeg muzičkog para

Hiljade fanova širom sveta će ove letnje sezone posetiti bar jedan nastup poznatih pevača koji su najavili veliku turneju po celoj Evropi. Sportski dogadjaji vam pružaju priliku da, po veoma povoljnim cenama, doživite nezaboravan provod u Amsterdamu, Parizu, Milanu, Kopenhagenu i drugim evropskim metropolama. Obezbedite vašu kartu na vreme putem našeg sajta.


JUSTIN TIMBERLAKE 

Evropski koncerti popularnog muzičara ovog leta – Justin Timberlake osvaja Evropu

Ako ste i vi zaljubljenik u dobar ritam, sjajnu atmosferu i uzbudljivo iskustvo, onda je vreme da posetite jedan od koncerata koje će ovog leta održati Justin Timberlake. Bilo da se odlučite za Pariz, London, Stokholm ili Oslo, svakako ćete uživati u svakom trenutku. Mi smo za vas obezbedili ulaznice, a našu ponudu možete pogledati na našem sajtu.

 

  • Aranžmani
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.