aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Savršena kombinacija planina, borovih šuma na obodima grada, kristalnog mora ali i zabavnih sadržaja svakako izdvaja Neos Marmaras kao jedno od najatraktivnijih  letovališta u Sitoniji.

Neos Marmaras, kosmopolitsko i neodoljivo mesto koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Građen je u stilu amfiteatra, a smešten je na najvećoj planinskoj regiji Sitonije. Povezan je međugradskim prevozom sa ostalim gradovima poluotoka, kao što su Toroni, Sarti, Nikiti. Osim toga, postoje dnevne rute koje povezuju ovaj gradić sa Solunom. Iz godine u godinu, ovo interesantno područje okuplja mnogobrojne posetioce koji uživaju u kristalno čistom moru, zlatnom pesku, aromama eukaliptusa i živopisnim lukama. U glavnoj ulici nalaze se grčki restorani, sa šarmatnim tradicionalnim motivima i najboljim morskim specijalitetima u ovom delu Grčke. Neos Marmaras je idealan sklop urbanih objekata poput hotela, restorana, barova, kafića, ali i tradicionalne lepote grčkih obala na kojima su smeštene neke od najlepših plaža Halkidikija. Zbog lepote plaža i kristalne boje vode, ovo letovalište je nagrađeno “Plavom Zastavom”. Za one koji vole aktivniji odmor, misteriozne kamene ruševine u maslinjaku će svakako probuditi radoznalost, dok je na 6 km udaljenosti od mesta čuveni istorijski gradić Partenonas.

Lagomandra je jedna od najpoznatijih plaža u Sitoniji, udaljena svega 7 km od Neos Marmarasa. Ova plaža je duga preko  1km, a na nekoliko mesta je podeljena kamenitim vrhovima. Pored plaže smeštena je borova šuma koja doprinosi prijatnom osećaju i pruža hlad tokom vrelih letnjih dana. U tom predelu, more je kristalno i čisto, sa peščanim morskim dnom. U okviru plaže nalaze se mnogobrojni uslužni objekti, odnosno sve ono što vam je potrebno za super odmor.

Porto Carras Sitonia Hotel

Porto Carras Sitonia Hotel

Porto Carras Grand Resort Sitonija smešten izmedju maslinjaka, terena za košarku, fudbal. tenis i golf  i vinograda,  pokriva teritoriju od 47,5 hektara .Kompleks ima najveću privatnu marinu južne Evrope.Dobro je poznat po fenomenalnom Spa centru i talaso terapji. Poseduje: restoran. bar na otvorenom i unutrašnji bar, bioskop. Ovaj luksuzni kompleks nalazi se na samo 10 minuta od centra Neos Marmarasa do koga gosti hotela mogu doći i čamcem. Na spektakularnoj obali Sitonije , ovaj Resort nudi bukvalno sve! Ovaj novoizgradjeni hotel i spa centar poseduje i prvi privatni kazino u Grčkoj. Hotel ima-otvoren bazen, kafić, pekaru, nekoliko restorana i barova,...

Hotel Lagomandra Beach

Hotel Lagomandra Beach

Hotel Lagomandra Beach lociran je na 6 km od Neos Maramarasa u prelepom zelenom mediteranskom okruženju. Smešten je između svetlo zelenog podnožja brda Itamos i duboko plave vode toroneos zaliva, na zlatnoj plaži Lagomandra, koja je nagrađena Plavom zastavom, od EU, u kompleksu Lagomandra hoteli. Samo 90 km od solunskog aerodroma i 5 km od slikovitog mesta Neos Marmaras. Kompletno renoviran 2008. godine, hotel pruža recepciju sa lobi delom, sef, TV salu, bazen sa đakuzijem, igračke, suncobrani i stolice na rasklapanje na bazenu, snack bar, mini market, veliki parking. Gostima su na raspolaganju takođe i bar, taverna, stoni tenis i...

  • Aranžmani
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.