fbpx
Neos Marmaras letovalište

Savršena kombinacija planina, borovih šuma na obodima grada, kristalnog mora ali i zabavnih sadržaja svakako izdvaja Neos Marmaras kao jedno od najatraktivnijih  letovališta u Sitoniji.

Neos Marmaras, kosmopolitsko i neodoljivo mesto koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Građen je u stilu amfiteatra, a smešten je na najvećoj planinskoj regiji Sitonije. Povezan je međugradskim prevozom sa ostalim gradovima poluotoka, kao što su Toroni, Sarti, Nikiti. Osim toga, postoje dnevne rute koje povezuju ovaj gradić sa Solunom. Iz godine u godinu, ovo interesantno područje okuplja mnogobrojne posetioce koji uživaju u kristalno čistom moru, zlatnom pesku, aromama eukaliptusa i živopisnim lukama. U glavnoj ulici nalaze se grčki restorani, sa šarmatnim tradicionalnim motivima i najboljim morskim specijalitetima u ovom delu Grčke. Neos Marmaras je idealan sklop urbanih objekata poput hotela, restorana, barova, kafića, ali i tradicionalne lepote grčkih obala na kojima su smeštene neke od najlepših plaža Halkidikija. Zbog lepote plaža i kristalne boje vode, ovo letovalište je nagrađeno „Plavom Zastavom“. Za one koji vole aktivniji odmor, misteriozne kamene ruševine u maslinjaku će svakako probuditi radoznalost, dok je na 6 km udaljenosti od mesta čuveni istorijski gradić Partenonas.

Lagomandra je jedna od najpoznatijih plaža u Sitoniji, udaljena svega 7 km od Neos Marmarasa. Ova plaža je duga preko  1km, a na nekoliko mesta je podeljena kamenitim vrhovima. Pored plaže smeštena je borova šuma koja doprinosi prijatnom osećaju i pruža hlad tokom vrelih letnjih dana. U tom predelu, more je kristalno i čisto, sa peščanim morskim dnom. U okviru plaže nalaze se mnogobrojni uslužni objekti, odnosno sve ono što vam je potrebno za super odmor.


 • ALL INCLUSIVE

  Hotel Poseidon Sea Resort

  Hotel Poseidon Resort kategorizovan sa 4* smešten je  u divnom, mirnom okruženju na Halkidikiju, na Sitoniji, nedaleko od Neos Maramarasa i idealan je za miran porodični odmor.

  LUKSUZNI RESORT

  Porto Carras Meliton

  Porto Carras Grand Resort je jedan od najvećih i najpoznatijih resorta u Grčkoj. Smešten je na Sitoniji u mestu Neos Maramaras. Kompleks se sastoji od hotela Meliton, Sitonia i Village Inn.

  FIRST MINUTE

  Hotel Lagomandra Beach & Suites

  Hotel Lagomandra Beach lociran je na 6 km od Neos Maramarasa u prelepom zelenom mediteranskom okruženju. Smešten je između zelenog podnožja brda Itamos i plavih voda Toroneos zaliva.