aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Ostrvo Andros je najsevernije ostrvo u grčkom arhipelagu Kikladi, oko 10 km jugoistočno od Euboea i oko 3 km severno od Tinosa. Ostrvo je dugo skoro 40 km, i svake godine turisti širom sveta posećuju divne plaže Androsa.

Ostrvo Andros je jedno od najbližih grčkih ostrva Atini. To je veoma popularna vikend destinacija za stanovnike glavnog grada. Ovo je vrlo atraktivno ostrvo, koje ima bogatu istoriju. Andros se razlikuje od ostalih ostrva po elegantnoj arhitekturi, zelenom pejzažu unutar ostrva i čudesnim plažama. Batsi je najatraktivnije turističko mesto na ostrvu Andros i okruženo je divnim plažama, uključujući Zlatnu plažu i Agios Petros. Među najlepšim plažama su i Ahla, Vitali i Vlichada, ali put ka ovim plažama je pešačka staza. Poseta Chori, glavnom gradu, pruža mogućnost za obilazak zanimljivih umetničkih muzeja koji su često domaćin svetskim izložbama.

Andros Holiday

Andros Holiday

Andros Holiday hotel se nalazi na grčkom ostrvu Andros. U ovoj oazi mira i prirodnih lepota, gostima su na raspolaganju mnogobrojne usluge, aktivnosti i pogodnosti koje ovaj hotel obezbeđuje. Najpre, hotel sadrži bazen na otvorenom, predivnu bašticu, balkone sa pogledom na more i fino uređene sobe. U okviru hotela nalazi se restoran, sala za poslovne sastanke, a za one koji žele aktivniji odmor na raspolaganju su mnogobrojne zabavne aktivnosti na otvorenom poput planinskog biciklizma sa iznajmljenim biciklama, tenis, ribolov, jahanje i jedrenje. Andros hotel je "pet friendly", što znači da su kućni ljubimci dobrodošli.

Paradise Lifestyle

Paradise Lifestyle

Paradise Lifestyle je elegantni hotel koji se nalazi na ostrvu Andros, najzelenijem od svih Kikladskih Ostrva. Hotel je na samo nekoliko minuta hoda od dve velelepne plaže. Stilski balkoni ovog udobnog hotela gledaju neke od najlepših pejzaža u čitavoj Grčkoj, a boje ostrva dobro se odražavaju u dekor svake sobe i nameštaja privatnih balkona. Visoki plafoni u apartmanima zaista odražavaju stari grčki stil koji je teško naći ovih dana. Nakon besplatnog doručka, gosti se mogu opustiti u bašti ili na terasi, s prekrasnim pogledom na dolinu i more. Oni koji tokom odmora imaju radne obaveze, mogu koristiti poslovni centar u...

  • Aranžmani
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.