menu AquaTravel
online rezervacije

Zakintos

Avanture na Zakintosu

Grčka ostrva su pravi izbor za Vašu letnju avanturu. Možda je ovo pravo vreme da posetite jedno od njih i to neverovatno ostrvo Zakintos koje liči na oživljenu ilustraciju iz bajke o mornarima i njihovim morskih pustolovinama. Ovde Vas čekaju šetnje po stenovitim uvalama i peščanim plažama, muzejima i starim manastirima. Možete da posetite jednoj od najpopularnijih plaža Zakintosa, Navagio (Shipwreck Beach) , poznatu po olupini nasukanog broda Panajotis. Za vas smo i ove godine pripremili najbolje vile na ostrvu Zakintos po first i last minute cenama.

Laganas

Letovalište Laganas je jedna od najboljih turističkih mesta za letovanje na ostrvu Zakintos, koje pruža razne pogodnosti, ekskurzije i aktivne sportske zabave za sve koji su mladi telom i duhom. Noćni život Laganasa je posebno popularan i odvija se u više od pedesetak klubova lociranih u glavnoj ulici.

Raznobojna svetla koja se okreću i menjaju, dobra muzika, popularni dj-evi i jeftina pića ga čine najboljim party mestom na jonskim ostrvima a i šire.

Ako se odlučite da rezervišete putovanja u Laganas preko naše agencije potrudićemo se da za Vas pronadjemo najbolje cene apartmana.

Image
Laganas
Cena od 95 €

Najpovoljniji aranžmani za Laganas, Grčka letovanje 2017, Online rezervacija hotela Laganas, Letovanje Laganas 2017, Laganas apartmani 2017, Jeftino letovanje u Laganasu. First i last minute ponude, Zakintos letovanje 2017. Laganas - najbolje žurke na Zakintosu,bogat noćni život. Laganas apartmani...Laganas se nalazi na južnom delu ostrva, udaljen 8km od grada Zakintosa. Svoju popularnost duguje lepim peskovitim plažama i noćnom zivotu. Kao najveće i najdinamičnije letovalište na ostrvu, sa plažom dugom skoro 5km i kristalno čistim morem, ujedno i sa mnoštvom noćnih klubova i barova, predstavlja pravi izbor za mlade i one koji se tako osećaju