menu AquaTravel
online rezervacije

Nidri

Najpovoljniji aranžmani za Nidri na Lefkadi, Nidri letovanje 2017, Online rezervacija hotela u Nidriju, Letovanje Nidri 2017, Nidri apartmani 2017, Jeftino letovanje u Nidriju , First i last minute ponude Nidri... Nidri je turističko mesto smešteno na jugoistoku Lefkade, u prirodnoj luci, okruženo bujnim zelenilom. Nasuprot njemu se nalaze ostrva Skorpios, Skorpidi, Maduri, Sparti i, nešto dalje, Meganisi. Iz Nidrija polaze brodići koji vode do svih navedenih ostrva. Nekada malo ribarsko seoce danas je živopisan gradić koga čini jedna ulica prepuna prodavnica, kafića i restorana uz obalu sa pogledom na marinu.
Image
Dionysos
više informacija

OPIS VILE:

Na 100-ak metara od plaže u Nidriju nailazite na naš objekat - vilu Dyonisos. Vila veselih boja, prijatne tople atmosfere, očaraće vas već na prvi pogled. U lepom okruženju, sa palmama koje se raskošno nižu ulicom ova vila odiše posebnom lepotom. Preslatki studiji po strukturi 1/2 i 1/3 , u vedrim bojama moderno opremljeni pružaju visok komfor. Svaki studio poseduje odvojenu kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa TWC, TV, AC (koja se po želji gosta doplaćuje na licu mesta 5 eur-a po danu), sef. Terase sa garniturama za sedenje i pogledom na prelepo okruženje, pružiće vam momente savršenog odmora.

Image
Julia
više informacija

OPIS VILE:

Vila Julija nalazi se u glavnoj ulici, na 100 m udaljenosti od plaže. Raspolaže dvokrevetnim apartmanima koji poseduju dve terase, kao i dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji se nalaze na prvom i drugom spratu. Svi smeštajni kapaciteti su opremljeni kuhinjom, kupatilom, terasom, TV i klima uredjajem koji se doplaćuje na licu mesta u iznosu od 5 eur dan.

Image
Margarita
više informacija

OPIS VILE:

Vila Margarita nalazi se u samom centru grada. Od mora je udaljena 150 m, a do najbliže plaže 10 - tak minuta. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svi smeštajni kapaciteti su opremljeni kuhinjom, kupatilom, terasom, TV i klima uredjajem koji se doplaćuje na licu mesta u iznosu od 5 eur dan.