fbpx
Parovi u Grčkoj

Grčka za parove – vodič kroz najlepša mesta

Ljubav? To je ono kada se dvoje ljudi sretnu, pogledi ukrste, ruke upletu a noge požele da odu na kraj sveta, srca da kucaju zajedno sa obostranom željom da Vaša ljubav zauvek traje i da se nikada ne prekine.
Neopisivo lepa i neobična emocija! Dešava se ili se desila svima od nas u nekom momentu života. Život tada dobija potpuno novi smisao, centar sveta postaje vaša srodna duša. Radjaju se nove ideje i postavljate sebi bezbroj simpatičnih pitanja, a jedno od njih je i kuda otići i prepustiti se uživanju sa voljenom osobom?
Mi imamo odgovor. Podjite sa nama u neke od bajkovitih destinacija Grčke, kolevku evropske civilizacije, čudesnu zemlju sa bezbrojnim spomenicima istorije i kulture, mitologije, koju zapljuskuje tri mora Jonsko, Sredozemno i Egejsko, rajsku oazu veličanstvenih plaža i romantičnih zalazaka sunca.

Negujte Vašu ljubav! Neka se Vaši najlepši osećaji pretoče u najlepše uspomene sa putovanja! Grčka za parove, šta može da nam ponudi?

Santorini

Santorini

Santorini je ostrvo koje pripada grupi Kikladskih ostrva u Egejskom moru je omiljena destinacija za romantični odmor mnogih parova, omiljena je destinacija za medeni mesec ili sam čin stupanja u svetu zajednicu braka. Obiluje plažama koje su vulkanskog porekla koje karakteriše beli,crveni, sivi i crni pesak. Plaže su uglavnom dostupne sa mora a u najpoznatije se ubraja Crvena plaža i plaža Perisa, savršene plaže za zaljubljene parove. Romantična šetnja sa najlepšim zalaskom sunca, fenomenalnom panoramom i interesantnom arhitekturom očekuje vas u gradu Oia, na severnom delu ostrva. Nazdravite vašoj ljubavi sa voljenom osobom u nekoj od brojnih vinarija Santorinija ili je iznenadite poklonom u vidu originalnog nakita nastalog od stena sa ostrva. Rezervišite smeštaj u nekom od hotela iz naše ponude sa fenomenalnim pogledom i uz laganu romantičnu večeru podsetite nju ili njega o legendi Santorinija koja kaže da oni koji se spoje na Santoriniju, nikada se neće rastaviti. Ili već smislite nesto i sami, i uživajte jedno u drugom.

Parga

Pogled na centar Parge

Bajkoviti gradić skriven između stabala maslina, smešten na Jonskoj obali je omiljena destinacija za romantične parove. Gradska luka, dugo šetalište uz more sa prelepim restoranima i tavernama, romantične ulice sa šarenim kućama, impresivna tvđava sa koje se pruža nezaboravan pogled na čitavo mesto, prelepa i duga Valtos plaza sa najsitnijim peskom i kristalno čistim morem,mletačko-mediteranska arhitektura i netaknuta priroda daće poseban šarm i pečat romantičnom odmoru sa voljenom osobom. Krstarite morem sa voljenom osobom upravo iz Parge i obiđite ostrva Paxox i Anti paxos, Lefkadu, Krf, Zakintos i Kefaloniju.
Budite i vi očarani bajkovitom i šarmantnom Pargom! Neka vaš odmor bude romantična bajka!

Lefkada

Plaža na Lefkadi

Lefkada je ostrvo u Jonskom moru koje mnogi nazivaju najlepšim ostrvom. Najveće bogatstvo ostrva su njegove božanstvene plaže, jedne od najlepših u celoj Grčkoj, koje garantuju opuštanje i uživanje u rajskim oazama Grčke. U najpoznatije plaže spadaju Porto Katsiki i Egremni, Katizma i još mnoge druge na kojima ćete imati prilike da boravite sa voljenom osobom, leškarite na najfinijem pesku dok vam telo zapljuskuje kristalno čisto Jonsko more. Posetite grad Lefkas, prošetajte njegovim romantičnim mediteranskim uličicama,razgledajte zanimljivu arhitekturu, predahnite u najlepšim tavernama Lefkade i isprobajte lokalne specijalitete i pića. Izaberite Lefkadu i sanjarite sa voljenom osobom u raju!

Zakintos

Plaža Navagio na Zakintosu

Treće po veličini i najjužnije ostrvo u jonskom moru idelno je ostrvo za sve one parove koji se osećaju mladim i vole provod. Ostrvo voćnjaka, muzike i poezije. Mesto Laganas ima bezbroj kafića, restorana, diskoteka u kojima možete isprobati najbolja grčka nacionalna pića i provoditi buran noćni život sa vašim partnerom do ranih jutarnjih časova. U popodnevnim časovima, možete se odmarati i kupati u skrivenim uvalama Zakintosa, avanturistički istražiti skuterom ili kolima čudesni Zakintos, uživati u letnjim sportovima na vodi ili krstariti do obližnjih mesta npr. do jedne od najlepših plaža sveta Navajo sa nasukanim brodom. Aktivan odmor pun doživljaja i smeha garantuje uvek veseli Zakintos. Povedite vašu dragu osobu, zapevajte i smejte se do ranih jutarnjih časova!

Tasos

Ostrvo u Egejskom moru, poznato po gustim borovim šumama i maslinjacima i prelepim plažama idelano je mesto za zaljubljene i miran i opuštajući odmor. Tasos je nama najbliže ostrvo u Grčkoj koje će svojom prirodom i lepotom više od 30 plaža ispuniti vaš odmor u potpunosti. Uzmite Vašu voljenu osobu za ruku, i svaki dan izaberite različite plaže npr Tripiti, Paradise i mesta Tasosa kao što je glavni romantični glavni grad Limenas, Potos, Limenarija itd, prepustite se sami sebi i volite se. Idite na Tasos i doživite magičan odmor iz snova!

 

Grčka za parove je nešto najbolje što možete da izaberete za vaše romatično putovanje…..

POGLEDAJTE NAŠU PONUDU ZA VAŠE IDEALNO LETOVANJE