Pefkohori najlepše plaže

Pefkohori, najbolje mesto za aktivan i zabavan odmor na celom Halkidikiju i ove godine je u našoj ponudi. Odlični studiji i apartmani po najboljim cenama. Rezervišite svoje mesto na vreme i garantujemo vam odličan provod!

Na 100-ak km od Soluna, odmah posle Polihrona i Haniotija nailazimo na živopisno mestašce Pefkori, poznato po svojoj peščanoj plaži, kristalno čistom moru i odličnom noćnom životu.

Naziv ovog turističkog naselja u prevodu znači borovo selo zbog obilja borovih šuma u tom području. Od obale se pruža predivan pogled na Atos i poluostrvo Sitoniju. Plaža je većim delom pokrivena ležaljkama i suncobranima, koje dobijate besplatno uz piće u nekom od barova i kafea koji su nanizani jedan pored drugog, njenom celom dužinom. Noćni život u Pefkohoriju je, kada govorimo o Kasandri, najuzbudljiviji. Čitavo šetalište uz obalu u večernjim časovima pretvara se u veliku žurku na otvorenom.

 

Muzika, mnoštvo ljudi, zabava na svakom koraku. Postoji i diskoteka gde se osim strane pušta i naša muzika. Zbog dobre atmosfere u večernjim časovima ovde pristižu turisti i iz okolnih mesta, tako da je sve veoma živo i provod traje do ranih jutarnjih časova. U našoj ponudi pored vila mogu se naći i aprtmani sa bazenom, i zato ljubitelji dobrog provoda –pravac Pefkohori!!

Pefkohori je i odlično snabdeven, tu su veliki marketi poput Masutisa i Aravatidisa, kao i mnoštvo manjih radnjica, pekara i naravno girosa koga ima na svakom koraku. Odlični restorani, taverne i riblji restorani učiniće vam boravak još prijatnijim.


 • Super ponuda

  Specijalna ponuda za termn 13.06.2021.

  Vila Dimitris Flowers

  Vila Dimitris Flowers je objekat koji se nalazi u mirnijem delu Pefkohorija, nedaleko od centra mesta i na par minuta hoda do plaže. Vila Dimitris Flower je objekat koji je…

  Na rate bez kamate

  Specijalna ponuda za termn 13.06.2021

  Vila Frossaki

  Ukoliko ste sa porodicom ili želite da vvaš smeštaj bude daleko od vreve i buke, onda je naša preporuka za ovo leto vila Frossaki u mestu Pefkohori, koja će vam…

  Hotel Petridis

  Omiljeni hotel srpskih turista – Petridis nalazi se iznad samog centra Pefkohorija na oko 350 m od plaže i na par minuta od centra mesta. U prijatnoj atmosferi hotela možete…

 • First minute

  Popust do 15.06.2021.

  Atrium Hotel

  Hotel specifične arhitekture i dizajna smešten je u mirnom delu Pefkohorija, daleko od gužve . Svojim posetiocima pruža odličnu uslugu , u prijanom ambijentu sa pogledom na zaliv Toroneos.

  Sjajna ponuda

  Apanemia apartmani

  Apanemia Apartmani je novi kompleks sagrađen 2017. god. Smešten je u starom centru mesta Pefkohori, na bajkovitom poluostrvu Kasandra. Kompleks je udaljen svega 50 metara od tržnog centra .

  First minute

  Popust do 20.06.2021.

  Xenios Port Marina Hotel

  Xenios Port Marina udaljena je 700m od plaže, u mirnom delu između kosmopolitskog Pefkohorija i tradicionalnog sela Paliouri, u južnom delu poluostrva Kasandra ,okružen brdima i divnom netaknutom prirodom.