fbpx
Nei Pori, Pieria

Ukoliko ste ljubitelj mirnijeg, porodičnog odmora Nei Pori je još jedan od bisera Pierijske oblasti, koji će zadovoljiti vaše prohteve. Pogledajte našu ponudu za leto 2024. U Nei Poriju raspolažemo odličnim studijima i apartmanima, lociranim nedaleko od plaže. Rezervište mesto na vreme i vaše savršeno letovanje biće po savršenim uslovima!

Slikovito letovalište Nei Pori praktično leži u senci planine Olimp i idealno je za mirniji i opušteniji odmor. Na 115 km od letovališta je aerodrom Makedonija, malo bliže je grad Solun (100 km), a prestonica Pieria, Katerini, je udaljena samo 25 km.

Ono što krasi Nei Pori je dugačka peščana plaža koja je jako široka, a toplo i čisto more učiniće vaše dane odmora besprekornim. U nastavku same plaže  nalaze se i tereni za odbojku na pesku tako da će ljubitelji ovog sporta svakako uživati. Plaža je zbog postepenog ulaska u more i peska veoma povoljna za najmlađe posetioce što je i doprinelo tome da se porodice sa malom decom često odlučuju baš za ovu destinaciju. U Nei Poriju se nalazi i veći broj radnjica i marketa koje garantuju dobru snabdevenost. Ukoliko se ipak opredelite da drugi spremaju za vas, tu je veliki broj restorana i taverni sa odličnim menijem. Osim kupanja u toplom i bistrom moru ili sunčanja na beskrajnoj peščanoj plaži, možete poći na krstarenje ili ekskurziju u hram Zevsa, posetiti mesto gde je Ares vodio ratove ili proći stopama Afrodite. U svakom slučaju ukoliko je Nei Pori vaša destinacija izbora za ovo leto, sigurni smo da će ispuniti sva vaša iščekivanja.

 


 • Vila Katia

  Vila Katia se nalazi u blizini centra letovališta i na oko 300 metara od duge peščane plaže. Nei Pori je jedno od omiljenih letovališta mnogih turista. To je gradić poznat…

  Vila Jorgos

  Vila Jorgos se nalazi u centralnom i mirnom delu Nei Porija nedaleko od crkve i na oko 350 metara od plaže. Ovakva pozicija čini ovu vilu idealnom destinacijom za odmor…

 • FIRST MINUTE

  Olympic Star Hotel

  Hotel Olympic Star lociran na obali Nei Porija, je hotel sa 4* namenjen prvenstveno porodičnom odmoru. Hotel poseduje 32 potpuno opremljene sobe , restoran i tavernu gde možete uživati u specijalitetima.