fbpx
Vroclav, Poljska - AquaTravel.rs

Ukoliko želite da doček nove 2023, provedete malo drugačije, da putujete i upoznate jednu veoma interesantnu Evropsku zemlju , naš predlog je da se uputite u Poljsku.

Poljska smeštena u srcu Evrope. okružena  sa 7 susednih zemalja, deveta je po veličini u Evropi. Poznata po svojim šumama koje prekrivaju gotovo više od trećine teritorije , sa 9300 jezera  i 23 nacionalna parka, Poljska je zemlja veoma kompleksne i  interesantne turističke ponude.  Njen glavni i najveći grad je Varšava , zanimljiva i intrigantna na svoj način , ali  za njom svakako nimalo ne zaostaju  ni gradovi kao što su Poznanj, Krakov i Vroclav.Svaki od njih specifičan i interesantan , kao da željno iščekuje da ga posetite kako bi vas uveo u svoju priču.

Obidjite šarmantni Krakov , prošetajte njegovim čuvenim trgovima, obidjite katedrale, kraljevski dvorac i upoznajte-zmaja.Prošetajte veličanstvenim hodnicima Veličke i upoznajte brojne druge znamenitosti ovog univerzitetskog grada koji odiše posebnom atmosferom.

Upoznajte tzv.-Veneciju Poljske, bajkoviti gradić Vroclav, na obalama četiri reka, poznat po svojim brojnim mostovima kao i po svojim -patuljcima, koji se nalaze na gotovo svim važnijim mestima u gradu , što uz celokupnu atmosferu u gradu, veselo obojene fasade i fantastični Japanski vrt, predstavlja i više nego dovoljan razlog da predstojeće praznike provedete baš kao u bajci…

Neka čarolja počne….