aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Harkanj banja u Mađarskoj jedna je od idealnih za odmor, oporavak relaksaciju i uživanje vas i vaše porodice. Lekovita voda, bogata mineralima sa odličnim terapeutskim efektima u kombinaciji sa brojnim sadržajima koje Harkanj banja pruža učiniće sigurni smo vaš boravak prijatnim, zabavnim i delotvornim.

Na svega 250 kilometara od Beograda u kotlini reke Drave, među obližnjim planinama Tenkes i Szarsomyo, u Mađarskoj, očekuje vas pravi dragulj medju banjama. Na daleko poznata Harkanj banja, popularna kao lekovito kupalište još od davne 1823. god.

Harkanjska lekovita sumporna voda obiluje mineralima(1000 mg/l), izvire iz dubine od 50-70 metara, sa prosečnom temperaturom od 62 stepena. Ova čarobna voda delotvorna je kod brojnih oboljenja. Idealna je u terapiji kožnih bolesti i psorijaze, takodje kod reumatoloških tegoba, osteoporoze, hroničnih ginekoloških problema, gastrointestinalnih tegoba i u brojnim drugim terapeutskim tretmanima. Savršenim uslovima za vaš boravak i oporavak doprinose i povoljni klimatski uslovi ove regije, mikroklima, preko 2000 sunčanih sati godišnje, uz očuvanu prirodu koja okružuje banju.

Banja je obnovljena 2003. godine  i na 13,5 hektara, na koliko se prostitre možete pronaći brojne sadržaje koji će upotpuniti bogatstvo turističke ponude i učiniti odmor idealnim za celu porodicu. Otvoreni bazeni, sportski bazeni, dečiji bazeni  i tobogan u letnjim mesecima, brojne animacije tokom letnje sezone,  doprinose da ovde svako pronađe svoju zabavu. Bazeni za plivanje, relaksirajući vodeni sadržaji, lekovita termalna voda, hidromasaže, finska sauna, parno kupatilo, terapeutske  usluge, masaže i osvežavajući i  kozmetički tretmani  doprineće poboljšanju vašeg zdravstvenog i psihofizičkog stanja, raspoloženja a svakako će doprineti  i očuvanju vaše lepote kao i podmlađivanju.

 

Hotel Xavin

Hotel Xavin

Hotel raspolaže sa 33 dvokrevetne sobe i ima jednu četvorokrevetnu sobu. Sve sobe su klimatizovane i imaju balkon, sopstveno kupatio sa fenom za kosu, LED televizor sa kablovskim programom, telefon, mini bar i sef. Restoran hotela Xavin služi tipične mađarske specijalitete i jela internacionalne kuhinje na prijatnoj letnjoj terasi. WI-Fi pristup internetu je dostupan u celom hotelu. Ispred hotela se nalazi parking koji je dostupan gostima hotela.

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Aktivnosti
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.
Želite da saznate sve o kulturnim dešavanjima, turističkim atrakcijama i izletima u gradu koji ste rešili da posetite? Pogledajte našu bazu podataka i uverite se zašto smo najpouzdaniji organizatori putovanja u celoj Srbiji.
U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.