fbpx
Wellness & Spa ponude

Wellness i Spa

Wellness nije moderni fenomen, već se razvija više od 5000 godina u raznovrsnoj kombinaciji oblika i tretmana širom sveta. Ova vrsta turizma stavlja vaše zdravlje i blagostanje u centar iskustva putovanja. Ture i izleti koji su deo wellness turizma podrazumevaju spa tretmane i pružaju razne mogućnosti da iskusite svoju duhovnost i kreativnost. Wellness je danas najefikasniji način da počnete bolje da brinete o sebi, fizički, psihički i duhovno.

Većina putnika koji uživaju u wellness izletima, u stalnoj su potrazi za novim destinacijama koje bi zadovoljile njihove potrebe za terapeutskim tretmanima i drugim pogodnostima koje čine sastavni deo banjskog odmora. Prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, wellness je stanje potpunog fizičkog i mentalnog blagostanja koje je usmereno na poboljšavanje kvaliteta života. To je zapravo dinamičan  proces donošenja odluka o zdravom i ispunjenom životu, ali i proces promena i unutrašnjeg razvoja.  

Pravi wellness odmor može uključiti spa tretmane i terapije, zdravu ishranu, masaže i mnoge druge sadržaje poput planinarenja ili joge. U mnogim slučajevima, wellness odmor uključuje inspirativne izlete u prirodi, koji vam omogućavaju da se izdvojite iz stresne okoline i oporavite svoje telo i duh.  Treba imati na umu da putnik sam bira wellness odmor koji odgovara njegovom senzibilitetu, bilo da je u pitanju poseta termalnim izvorima, masaže i terapije ili avanturistički izleti.

Vodeći se globalnim trendovima wellness & spa turizma, naša agencija je za prave turističke hedoniste pripremila sjajne i veoma povoljne ponude.