aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Postoje različite plaže u Patri koje možete posetiti. Najbliže plaže Patrasa nalaze se na istočnoj obali Peloponeza i svaka od njih ima svoje jedinstvene karakteristike koje privlače veliki broj turista u letnjoj sezoni

Smešten na severnoj strani Peloponeza, Patra je treći najveći grad u Grčkoj. Ovaj grad je popularan zbog svoje luke koja tokom cele godine služi trajektnim linijama za jonska ostrva i Italiju. Mesto sa dugom istorijom, Patra ima mnogo zanimljivih znamenitosti koje treba videti, poput srednjevekovnog zamka, rimskog odeona i crkve Svetog Andrije, zaštitnika grada. Šetalište na plaži prekrasno je mesto za šetnju i uživanje u kafi s pogledom na more. Patra je poznata po tome što je domaćin najboljih karnevala u Grčkoj. Lepa letovališta u regionu odlična su za porodični odmor, dok je centralna gradska lokacija pogodna za putničke izlete u Olimpiju, Nafpaktos, Mesolongi i Delfi.

Porto Rio Hotel

Porto Rio Hotel

Porto Rio Hotel nalazi se nedaleko od Patre, okružen kristalno čistom vodom istoimenog zaliva. Hotel kategorizovan sa 4 zvezdice raspolaže prostranim , komfornim sobama sa čijih se balkona i terasa pruža očaravajući panoramski pogled. Kompleks kombinuje na najbolji način luksuz i relaksaciju, zabavu i mir,  visoko kvalitetne i moderne sadržaje sa tradicionalnim duhom grčke gostoprimivosti. Hotel raspolaže sa 225 soba koje su rasporedjene u glavnoj zgradi i u Porto Rio selu.Recepcija vam je na usluzi 24 h dnevno.Sve sobe su veoma funkcionalne , luksuzne , opremljene po visokim standardima. Hotel ima bazen, dečiji bazen. ležaljke, suncobrane , bar na bazenu,...

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.