aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Kilini je malo grčko mesto koje se nalazi na severozapadnom delu Peloponeza. Svojim peščanim plažama i atrakcijama privlači turiste iz celog sveta.

Kilini se nalazi na severozapadu Peloponeza. U geografskom pogledu, ova oblast obuhvata šire četvrti Kastro, Kato Panagia, Neochori, Loutra Killini, Golden Beach (Chrissi Akti) itd.
Killini je popularno odredište mnogih putnika zbog duge peščane obale, termalnih izvora Loutra Killinis i poznatih arheoloških nalazišta u oblasti, poput dvorca Chlemoutsi i drevne Olimpije. U blizini ćete pronaći dosta hotela, apartmana, kampova, restorana, ribljih konoba, prodavnica i mnoge druge atrakcije.

U blizini luke pronaći ćete divnu plažu . To je plaža sa suncobranima, ležaljkama, tušem i spasiocima. U blizini peščane plaže nalazi se dosta kafića i restorana u kojima možete probati neke lokalne specijalitete. Pored toga, južno od grada možete naići na veliku obalu (oko 6 km) peščane plaže koja se često naziva zlatna plaža.
Oko 15km južno od Killinija pronaći ćete neverovatnu plažu Loutra Killinis. U blizini Loutre Killinis nalaze se mirna plaža Arkoudi i plaža Glifa sa kristalno čistom vodom.
Plaža Manolade poznata i kao Kounoupeli nalazi se oko 40,5km severno od Killinija. To je delimično peščana plaža sa ležaljkama, suncobranima i tušem.

Hotel Grecotel Olympia Oasis Aqua Park

Hotel Grecotel Olympia Oasis Aqua Park

Grecotel Olympia Oasis Aqua Park je hotelski kompleks kategorizovan sa 4*, smešten duž prekrasne peščane plaže u Kilinijju. U sklopu hotela je i veliki Aqua Park sa bazenima sa svežom vodom, dva bazena sa morskom vodom, velikim brojem tobogana i  spa centrom. Hotel ima recepciju koja je gostima na raspolaganju 24 h, lobi, menjačnicu, parking, room service, doktora na poziv uz doplatu, rent-a-car, prodavnice u okviru hotelskog kompleksa, suvenirnicu, mini market , restoran, bar, kafe, bar na bazenu, otvoren bazen, zatvoren bazen (uz doplatu), ležaljke i suncobrane na plaži i na bazenu, TV salu. Za najmlađe pored dečijeg igrališta, dečijeg...

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.