fbpx
Toroni, plaža

Toroni je najstarija tajna Sitonije. Sa 3000 godina istorije, carstva su dolazila i odlazila, ali Toroni je još uvek ovde i verovatno nikada nije bio toliko zanimljiv turistima kao što je danas.

Toroni ima dugu peščanu plažu dugu 2,5 kilometra. To je jedna od mnogih plaža Sitonije koja nosi „plavu zastavu“, ali nije važno koliko je ovo mestašće posećeno tokom leta, u ovoj lepoti nikada ne dolazi do gužve. Prozirna plavo-zelena voda brzo se produbljuje tako da možete praktično uroniti sa ivice vode i iskusiti osvežavajući pad.

Dok vas Sitonija nagrađuje beskonačnim mogućnostima ronjenja i podvodnog sveta, ovo mesto  je samo malo posebnije. Ostaci ruševina drevne luke  još uvek se mogu naći samo nekoliko metara ispod površine. Ako plivate oko čamaca koji su u vodi usidreni prema dvorcu, videćete prikaze zidnih temelja iz drevne agore.


  • U ovom mestu nema apartmana.

  • 10% POPUSTA DO 31.03.2023.

    Despotiko Apartment Hotel & Suites

    Despotiko Apartment Hotel & Suites smešten je na jednoj od najlepših plaža Halkidikija-Tristinika beach. Prelepa priroda-mediteranska vegetacija i beli pesak idealno se kombinuju sa plavetnilom,