fbpx
Psakoudia, Sitonija

Psakoudija se nalazi na Sitoniji, tačnije između dva poluostrva (Kasandra i Sitonija) na 80ak kilometara od Soluna i na oko 20 kilometara od Nea Moudanje.

Psakoudija je smeštena ispod magistralnog puta, na prelepoj peščanoj plaži, okružena mirisnom borovom šumom i kristalno čistim morem. Ovo malo letovalište i ne toliko poznato među našim turistima, pogodno je za miran i tih porodični odmor, ali i za mlade zbog nekoliko veoma poznatih barova na plaži i blizine velikih turističkih centara i letovališta Nea Mudanje, Nikitija i Neos Marmarasa.

U Psakudiji se pored mnogobrojnih prodavnica, restorana, kafića, nalaze i poznati hoteli Filoksenija Bungalovi i tek renoviran hotel Cronwel, kao i nekoliko manjih hotela i veliki broj vila sa apartmanima.


 • POPUSTI

  Hotel Melissa Gold Coast

  Hotel Melissa Gold Coast je hotel kategorizovan sa 2 zvezdice smešten medju prelepim borovima, na svega 80 m od divne plaže u mestu Psakoudija na Sitonij. Hotel pruža uslugu na bazi noćenja sa doručkom.

  SJAJNA PONUDA

  Philoxenia Hotel

  Hotel Philoxenia nalazi se na samo 2 minuta od peščane plaže Psakoudia, i nudi lep smeštaj i svež vazduh u borovoj šumi. Moderno dizajniran kompleks bungalova nudi vam idealne uslove za odmor.