Gerakini plaža na Sitoniji

Gerakini se nalazi na samom početku Sitonije, ili na kraju, ako želite. Planina Holomontas koja se može videti u daljini predstavlja odličnu pozadinu iza zaliva Toroneos, odnosno Egejskog mora.

Ovaj grad je jedno od najstarijih turističkih odredišta na Halkidikiju. Turistički je dobro razvijen i ovde možete pronaći neke od većih hotela na Halkidikiju, kao i male apartmane i kuće. Iako je ovo mali grad, ne morate brinuti o namirnicama jer postoji nekoliko supermarketa. Plaža Gerakini dugačka je skoro 6 km i sigurno ćete naći mesto za sebe. Na plaži je puno sadržaja, od ležaljki i suncobrana, do kafana, kafića i klubova u kojima možete isprobati neke od vodenih sportova. Kao i za mnoge destinacije, vožnja automobilom je najbolji način da se tamo stigne, ili da se neko iznajme u agenciji za iznajmljivanje automobila. Od ovog trenutka nadalje možete nastaviti sa istraživanjem i Sitonije, i Kasandre i Soluna, koji nisu nedaleko.


 • U ovom mestu nema apartmana.

 • Sjajna ponuda

  Hotel Ikos Olivia

  Hotel Ikos Olivia smešten u Gerakiniju , na Sitoniji, predstavlja pravu oazu savršenstva. Hotel se prostire na 22 hektara, okružen besprekornim travnjacima i maslinama koji vode do zadivljujuće plaže.

  Odlična ponuda

  Hotel Martha`s Haus

  Hotel Martha`s Haus lociran blizu plaže u Gerakiniju, kategorizovan je sa 4 zvezdice. Ovo je porodični, prijatan i komforan hotel  namenjen upravo odmoru roditelja sa decom ,okružen maslinama, i cvećem .

  Sjajna ponuda

  Hotel Sonia Resort

  Sonia Resort idealno pozicioniran izmedju dva poluostrva omogućuje svojim posetiocima da posete kako najlepše plaže Kasandre tako i plaže Sitonije .Ovo je porodični resort koji nudi vrhunsku uslugu gostima.

  Fantastična ponuda

  Coral Blue Hotel

  Hotel Coral Blue na 3 km od Gerakinija  lociran na prelepoj peščanoj plaži sastoji se od nekoliko bungalova sa smeštajnim jedinicama, i glavne zgrade . Poseduje 67 lepih i komfornih soba .