aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Gerakini se nalazi na samom početku Sitonije, ili na kraju, ako želite. Planina Holomontas koja se može videti u daljini predstavlja odličnu pozadinu iza zaliva Toroneos, odnosno Egejskog mora.

Ovaj grad je jedno od najstarijih turističkih odredišta na Halkidikiju. Turistički je dobro razvijen i ovde možete pronaći neke od većih hotela na Halkidikiju, kao i male apartmane i kuće. Iako je ovo mali grad, ne morate brinuti o namirnicama jer postoji nekoliko supermarketa. Plaža Gerakini dugačka je skoro 6 km i sigurno ćete naći mesto za sebe. Na plaži je puno sadržaja, od ležaljki i suncobrana, do kafana, kafića i klubova u kojima možete isprobati neke od vodenih sportova. Kao i za mnoge destinacije, vožnja automobilom je najbolji način da se tamo stigne, ili da se neko iznajme u agenciji za iznajmljivanje automobila. Od ovog trenutka nadalje možete nastaviti sa istraživanjem i Sitonije, i Kasandre i Soluna, koji nisu nedaleko.

Coral Blue Hotel

Coral Blue Hotel

Hotel Coral Blue na 3 km od Gerakinija  lociran na prelepoj peščanoj plaži sastoji se od nekoliko bungalova sa smeštajnim jedinicama, i glavne zgrade .Poseduje 67 lepih i komfornih soba sa velikim verandama, baštom i odličnom organizacijom , što vam sve u kombinaciji garantuje da ćete se osećati kao kod kuće. Sobe su funkcionalne, udobne potpuno opremljene modernim nameštajem i dekoracijom,  i pogodne su kako za parove tako i za porodice sa decom. Hotelska usluga uključuje-bar na plaži, odbojku na plaži, rent-a-car, svakodnevno čišćenje, mini market, parking, Wi Fi, iznajmljivanje čamaca, medicinsku negu, bar i restoran. Takodje tu su i...

  • Aranžmani
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.