aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Wellness nije moderni fenomen, već se razvija više od 5000 godina u raznovrsnoj kombinaciji oblika i tretmana širom sveta. Ova vrsta turizma stavlja vaše zdravlje i blagostanje u centar iskustva putovanja. Ture i izleti koji su deo wellness turizma podrazumevaju spa tretmane i pružaju razne mogućnosti da iskusite svoju duhovnost i kreativnost. Wellness je danas najefikasniji način da počnete bolje da brinete o sebi, fizički, psihički i duhovno.

Većina putnika koji uživaju u wellness izletima, u stalnoj su potrazi za novim destinacijama koje bi zadovoljile njihove potrebe za terapeutskim tretmanima i drugim pogodnostima koje čine sastavni deo banjskog odmora. Prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, wellness je stanje potpunog fizičkog i mentalnog blagostanja koje je usmereno na poboljšavanje kvaliteta života. To je zapravo dinamičan  proces donošenja odluka o zdravom i ispunjenom životu, ali i proces promena i unutrašnjeg razvoja.  Pravi wellness odmor može uključiti spa tretmane i terapije, zdravu ishranu, masaže i mnoge druge sadržaje poput planinarenja ili joge. U mnogim slučajevima, wellness odmor uključuje inspirativne izlete u prirodi, koji vam omogućavaju da se izdvojite iz stresne okoline i oporavite svoje telo i duh.  Treba imati na umu da putnik sam bira wellness odmor koji odgovara njegovom senzibilitetu, bilo da je u pitanju poseta termalnim izvorima, masaže i terapije ili avanturistički izleti.

Vodeći se globalnim trendovima wellness&spa turizma, naša agencija je za prave turističke hedoniste pripremila sjajne i veoma povoljne ponude.

Wellness i Spa

Mađarska

Zapadno od reke Dunav, a istočno od moćne Austrije, smeštena je Mađarska, zemlja vina, prelepih jezera i lekovitih termalnih izvora. Prema zapisima koji datiraju još iz starog Rimskog carstva, više od 2000 termalnih izvora se upravo nalazi na teritoriji današnje Mađarske. Temperatura vode u izvorima može dostići do čak 87 stepeni celzijusa, što dodatno pojačava efekat za posetioce. Ova zemlja se smatra jednom od Top 5 destinacija kada je reč o wellness turizmu u Evropi, što potvrđuje i činjenica da je popularni mađarski spa centar Sarvaras  zasluženi član  “Kraljevskih banja” u Evropi. Najpoznatije banje u Mađarskoj su izgrađene krajem 19.veka, među kojima je i Harkanj banja,  a ovaj stil je sačuvan do danas. Glavni grad Mađarske je Budimpešta, koja se smatra jedinom prestonicom koja je ujedno i spa centar. Od svih wellness & spa objekata u ovom gradu, koji su smešteni na više od 100 termalnih izvora, specijalnu turističku atrakciju...
  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Aktivnosti
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.
Želite da saznate sve o kulturnim dešavanjima, turističkim atrakcijama i izletima u gradu koji ste rešili da posetite? Pogledajte našu bazu podataka i uverite se zašto smo najpouzdaniji organizatori putovanja u celoj Srbiji.
U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. Najbolja sedišta čekaju na Vas.
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu