aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Ove Nove Godine Aqua Travel agencija Vas vodi u Tursku! Putovanje sa nama je idealna prilika da za novogodišnje praznike upoznate orijentalne tragove drevne zemlje koja se ponosi bogatim kulturnim nasleđem i posebnom atmosferom koja privlači turiste širom sveta.

Turska je drevna zemlja, kolevka civilizacije i jedan od značajnih centara svetske istorije. Zaista je to zadivljujući spoj Istoka i Zapada, antike i savremenosti, egzotike i poznatog evropskog stila. Ovo je zemlja koja zauzima jedinstven geografski položaj, jednim delom pripada Aziji, a drugim Evropi. Kroz svoju istoriju, Turska je istovremeno bila prepreka i most između dva kontinenta. Osim svog geografskog položaja, Turska je jedinstvena na mnogo načina. Glavni grad Istanbul smešten je na dva kontinenta i predstavljao je dom mnogih svetskih imperija. Ovde ćete videti tragove Rimske, Vizantijske i najznačajnije Otomanske imperije.

Ako tražite mističnost, odličnu kuhinju i fantastičnu arhitekturu islamskog Bliskog Istoka, onda je pravo vreme da upoznate gradove Turske. Od uživanja u muzici i plesu, do izvrsne hrane, čarobnih tepiha, bezbrojnih bazara i netaknutih mediteranskih plaža, Turska nudi dovoljno blaga za 100 života! U Turskoj je danas 13 lokacija koje su upisane na UNESCO-ovu listu svetske kulturne baštine, a neverovatne 62 lokacije su na preliminarnoj listi. Ovi značajni lokaliteti obuhvataju periode od mezolitskog hrama (Gobekli Tepe) do biblijskog grada (Efez) do bojnog polja Prvog svetskog rata (Gallipoli), zbog čega je danas Turska šesta najposećenija turistička destinacija na svetu.

Naša agencija Vas za ove novogodišnje praznike vodi u orijentalni Istanbul. Prođite ulicama koje još uvek pamte korake Aleksandra Makedonskog, Vinstona Čerčila i Sulejmana Veličanstvenog. Upoznajte drugačiju kulturu i uverite se da su legende istinite – Istanbul će Vam oduzeti dah.

Istanbul-Nova godina 2020

Istanbul-Nova godina 2020

Doček Nove godine u Istanbulu (Yılbaşı / Yeni Yıl) je odlična ideja. Turska metropola je puna stranaca tokom cele godine, ali definitivno najviše turista ima baš za doček. Nova godina se tradicionalno dočekuje na gradskim trgovima odakle se u ponoć mogu videti mnogobrojni vatromeni. Najveća proslava je na poznatom trgu Taksim, koja počinje odbrojavanjem do ponoći a završava se u ranu zoru kao i zabava i ulični nastupi. Zaista i više nego dovoljni  razlozi da se uputite ka ovom veličanstvenom gradu koji nikoga nije ostavio ravnodušnim..  

  • Aranžmani
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.