aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Praznici nam stižu !!!

Jesen već polako odmiče, dani su sve hladniji, i  bliži nam se po mnogima najlepši period u godini. Dani kada ispraćamo staru i dočekujemo novu godinu, puni nekih novih iščekivanja i nade i da će naredna biti bolja od prethodne. Novogodišnja euforija već počinje, gradske ulice već su okićene sjajnim šljaštećim kuglama i lampionima. Vreme je da odlučite, gde ćete provesti novogodišnju noć.

Ukoliko se još uvek niste odlučili naš predlog je da nam se pridružite i novogodišnje praznike provedete u Poljskoj, Turskoj, Italiji, Austriji. Ove zemlje će vas na maštovit i bajkovit način odvesti u neku sasvim drugačiju priču. Bilo da se odlučite za Krakov ili Vroclav, Beč ili Istanbul, Prag, Rim ili Milano će vas svakako zaintrigirati i oduševiti svojim specifičnim šarmom i lepotom. Prepustite se čarima ovih lepih zemalja i nova 2020 će vam svakako započeti savršeno…

Nova godina 2020

Turska

Turska je drevna zemlja, kolevka civilizacije i jedan od značajnih centara svetske istorije. Zaista je to zadivljujući spoj Istoka i Zapada, antike i savremenosti, egzotike i poznatog evropskog stila. Ovo je zemlja koja zauzima jedinstven geografski položaj, jednim delom pripada Aziji, a drugim Evropi. Kroz svoju istoriju, Turska je istovremeno bila prepreka i most između dva kontinenta. Osim svog geografskog položaja, Turska je jedinstvena na mnogo načina. Glavni grad Istanbul smešten je na dva kontinenta i predstavljao je dom mnogih svetskih imperija. Ovde ćete videti tragove Rimske, Vizantijske i najznačajnije Otomanske imperije. Ako tražite mističnost, odličnu kuhinju i fantastičnu arhitekturu islamskog Bliskog Istoka, onda je pravo vreme da upoznate gradove Turske. Od uživanja u muzici i plesu, do izvrsne hrane, čarobnih tepiha, bezbrojnih bazara i netaknutih mediteranskih plaža, Turska nudi dovoljno blaga za 100 života! U Turskoj je danas 13 lokacija koje su upisane na UNESCO-ovu listu svetske kulturne baštine,...

Nova godina 2020

Poljska

Poljska smeštena u srcu Evrope. okružena  sa 7 susednih zemalja, deveta je po veličini u Evropi. Poznata po svojim šumama koje prekrivaju gotovo više od trećine teritorije , sa 9300 jezera  i 23 nacionalna parka, Poljska je zemlja veoma kompleksne i  interesantne turističke ponude.  Njen glavni i najveći grad je Varšava , zanimljiva i intrigantna na svoj način , ali  za njom svakako nimalo ne zaostaju  ni gradovi kao što su Poznanj, Krakov i Vroclav.Svaki od njih specifičan i interesantan , kao da željno iščekuje da ga posetite kako bi vas uveo u svoju priču. Obidjite šarmantni Krakov , prošetajte njegovim čuvenim trgovima, obidjite katedrale, kraljevski dvorac i upoznajte-zmaja.Prošetajte veličanstvenim hodnicima Veličke i upoznajte brojne druge znamenitosti ovog univerzitetskog grada koji odiše posebnom atmosferom. Upoznajte tzv.-Veneciju Poljske, bajkoviti gradić Vroclav, na obalama četiri reka, poznat po svojim brojnim mostovima kao i po svojim -patuljcima, koji se nalaze na gotovo svim...

Nova godina 2020

Austrija

Bilo da započnete Novu godinu sa stilom odlazeći na novogodišnji bal u carskoj palati, ili ga proslavite na ulicama grada,  Austrija je pravi izbor za doček! Doček Nove godine poznat je pod nazivom Silvester u a odnosi se na godišnjicu smrti Svetog Silvestera. Da bi proslavili Novu godinu u austriskojm stilu popijte obavezno tradicionalno novogodišnje piće - punč koji je napravljen od crnog vina, cimeta i šećera,a posvećen je  Svetom Silvesteru. Ovo piće može se napraviti i od soka od ruma i voća. Nabavite nekoliko sitnica koje austrijanci daju svojim prijateljima i rodbini u novogodišnjoj noći. Možda ste primetili da su božićne pijace napravile mesto za male štandove koji prodaju male svinje od marcipana ili igračaka, kao i deteline s četiri lista, dimnjake, gljive, potkove i damice. Svinje se smatraju srećom, jer su tradicionalno bile znak bogatstva i prosperiteta - što ukazuje da njihovi vlasnici nikada neće ostati gladni. Poslužite...

Nova godina 2020

Italija

Ovo je zemlja bogata kulturom i istorijskim atrakcijama. Samo u glavnom gradu, Rimu, nalaze se vanvremenski spomenici kulture kao što su Sikstinska Kapela, Koloseum i Rimski trg. U okviru glavnog grada smešten je Vatikan, jedan od najtraženijih muzeja na svetu koji predstavlja pravi izazov za turiste. Venecija očarava posetioce svojim lavirintom kanala i gondola, dok Firenca ima zapanjujuće katedrale. Od ostalih znamenitosti ovog centra evropske umetnosti, izdvajamo nadaleko poznatu kulu u Pizi, veličanstvene predele Toskane, kolevku evropske mode - Milano, kao  i mediteransku obalu koja obuhvata i južna ostrva Siciliju i Sardiniju. Italija je dom mnogobrojnih poznatih umetnika i inovatora. Vizantijski i romanički stilovi su sagradili put renesansnom periodu u kome su stvarali besmrtni talenti poput Donatela, Mikelanđela i Leonarda da Vinčija. Godinama i vekovima kasnije, italijanski umetnici nastavljaju dugu liniju umetničkih inovacija u Italiji, sve do danas.

Nova godina 2020

Rumunija

Najveća zemlja jugoistočne Evrope, Rumunija , poznata kao zemlja mističnih priča o vampirima, zemlja vlaške magjje ali i nepreglednih šuma, šarmantnih gradova, raskošnih dvoraca i zamkova, jedna je od najposećenijih zemalja ovog dela Evrope. Rumunija zaista ima šta da poudi kako mladjoj tako i starijj populaciji.  

Nova godina 2020

Češka

Češka Republika je poznata  turistička destinacija koju godišnje poseti preko 6 miliona turista. Češka je turistički veoma atraktivna s obzirom na mnoštvo prelepih destinacija koje pruža-od netaknute prirode Šumava planina, planinskih masiva Krkonoše, preko južne Bohemije sa stotinama jezera, do brojnih živopisnih sela i gradova. Bogata kulturno istorijskim znamenitostima, prožetim modernim duhom evropske metropole Češka će vas zasigurno impresionirati.
  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.