aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Skala Potamia je popularno letovalište na ostrvu Tasos. Ovo prelepo mesto je okruženo prirodom od koje zastaje dah, plaža je peščana, u okolini je i borova šuma, maslinjaci, zeleni platani.

Odmah iza peskovite plaže i veličanstvene prirode, može se videti i najviši vrh na ostrvu Ipsarion koji se nalazi na nadmorskoj visini od 1. 204 metara.
Golden Coast Beach zajedno sa Skala Panagia Golden beach je dugačka oko 2,5 kilometara, pretežno prekrivena sitnim peskom zlataste boje.
U prošlosti ove plaže bile su odvojene peščanim dinama i rekom, ali sada su te dve plaže spojene u jednu dugačku peščanu plažu koja je danas veliki ponos Egejskog mora i zaista celog Mediterana.
Pesak na plaži letovališta Skala Potamia je vrlo fin, čist i jako je pogodan za decu i njihovu igru – pravljenje kule od peska i ostalih dečijih radosti. Plaža je dobila ime po boji peska jer kada je sunce u zenitu, pesak jako svetluca bojom koja najbolje opisuje zlatnu.
Posetioci na ovom području, ne samo da mogu da uživaju u prelepoj plaži, nego takođe uživaju i u predivnom okruženju ovog grčkog letovališta.
Pristup letovalištu Skala Potamia je veoma jednostavan, sa odličnim putnim vezama, a osim toga postoje veoma dobre i redovne autobuske linije kao i rent-a car agencija za turiste koji nisu došli sopstvenim prevozom. U okviru letovališta postoji i taksi služba sa redovnim uslugama.
Boravak u Skala Potamia omogućava lak pristup svim ostalim plažama ostrva, mnogim arheološkim nalazištima, okolnim gradovima i selima, od kojih svako ima svoje jedinstvene atrakcije.
Koliko se brzo razvija ovo letovalište  možemo videti da se svake godine ovde otvara sve veći broj restorana i prodavnica. Samim tim što raste popularnost ovog mesta, ovde se nalazi veliki broj hotela i vila koje su uvek rezervisane mnogo ranije nego uobičajeno.

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.