fbpx
Limenaria plaža

Letovanje/Grčka/Tasos

Limenaria

Limenaria je mali primorski gradić koji se nalazi na južnoj strani ostrva i drugo je po veličini mesto na Tasosu.

To je drugi po veličini grad na Tasosu, a nalazi se na jugozapadnoj obali ostrva i gleda na prelepu Svetu Goru preko mora. Limenaria je inače jedna od najpopularnijih destinacija za odmor, ali je ipak zadržala neke stare grčke običaje kao i svoju jedinstvenu kulturu. Turisti uživaju u velikom broju restorana u kojima se služe grčka jela. Restorani su raspoređeni po celom gradu i duž obale. Isto tako, u Limenariji ima dosta kafića, barova, kao i prodavnica sa suvenirima. U gradu blizu luke nalazi se veoma mala peščana plaža sa parkingom u blizini kao i dosta taverni i restorana sa brzom hranom. Malo dalje na zapadu je najduža plaža u Limenariji, koja se proteže na oko 2km. To je šljunkovito – peskovita plaža. U neposrednoj blizini nalazi se i veoma lepa peščana plaža Tripiti. Limenaria je idealno mesto za vaš boravak i odmor, kako za porodice, tako i za mlade.


 • NAJPOVOLJNIJE LETOVANJE

  Hotel Ralitsa

  Ukoliko ste u potrazi za mirnim, gostoprimljivim i opuštenim okruženjem, kako biste se opustili svakako preporučujemo da posetite hotel Ralitsa u Limenariji na Tasosu.

  FIRST MINUTE

  Hotel Antonios

  Hotel Antonios je moderan kompleks, sa dobro opremljenim apartmanima i sobama sa velikim balkonima. Hotel je pozicioniran na samo 50 m od mora i oko 1 km od centra Limenarije.

  ODLIČNA PONUDA

  Hotel Thalassies

  Hotel Thalassies smešten u živopisnom mestašcu Limenariji, na jugu Tasosa, predstavlja idelano mesto za miran porodičan odmor. Hotel pruža uslugu na bazi polupansiona, i raznovrsne sadržaje.