aquatravel

Kontakt: 011 32 33 652 / 011 30 37 652

Limenaria je mali primorski gradić koji se nalazi na južnoj strani ostrva i drugo je po veličini mesto na Tasosu.

To je drugi po veličini grad na Tasosu, a nalazi se na jugozapadnoj obali ostrva i gleda na prelepu Svetu Goru preko mora. Limenaria je inače jedna od najpopularnijih destinacija za odmor, ali je ipak zadržala neke stare grčke običaje kao i svoju jedinstvenu kulturu. Turisti uživaju u velikom broju restorana u kojima se služe grčka jela. Restorani su raspoređeni po celom gradu i duž obale. Isto tako, u Limenariji ima dosta kafića, barova, kao i prodavnica sa suvenirima. U gradu blizu luke nalazi se veoma mala peščana plaža sa parkingom u blizini kao i dosta taverni i restorana sa brzom hranom. Malo dalje na zapadu je najduža plaža u Limenariji, koja se proteže na oko 2km. To je šljunkovito – peskovita plaža. U neposrednoj blizini nalazi se i veoma lepa peščana plaža Tripiti. Limenaria je idealno mesto za vaš boravak i odmor, kako za porodice, tako i za mlade.

Hotel Antonios

Hotel Antonios

Hotel Antonios je moderan hotelski kompleks izgradjen 2006. godine. Hotel ima potpuno opremljene apartmane i sobe sa velikim balkonima. Smešten je na samoj plaži i na oko 1 km od centra Limenarije. Kombinacija mirnog i prijatnog okruženja, modernih sadržaja i pogodnosti, tirkizno zelene kristalno čiste vode Egeja, uz odličnu uslugu garantuje da ćete u ovom hotelu provesti nezaboravne trenutke. Hotel ima: recepciju, klimu, lobi, organizovane ekskurzije, parking, rent-a-car, wifi, restoran, bar, otvoreni bazen, dečiji bazen, ležaljke i suncobrane, TV salu, doktora na poziv, mini market u blizini... Sobe imaju: francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, TV, klimu, sef, wifi, frižider,...

Hotel Thalassies Nouveau

Hotel Thalassies Nouveau

Hotel Thalssies Noueau je noviji hotel , izgradjen 2009. godine. Moderna i lepa dekoracija hotela ostavlja poseban utisak na posetioce. Hotel je smešten u Limenariji na oko 50m od peščane plaže. Hotel ima: klimu, lobi, lift, organizovane ekskurzije, parking, room service, rent-a-car, wifi, restoran, bar, tavernu, bar na bazenu i na plaži, TV salu, saunu i masažu, teretanu, pikado  i košarkaški teren. Sve sobe imaju: klimu, TV, telefon, balkon , intenet, kupatilo, fen. Hotel pruža uslugu na bazi polupansiona (švedski sto).  

  • Aranžmani
  • Hoteli
  • Sportski događaji
  • Muzički događaji
  • Avio karte
Posvećeni smo tome da našim putnicima obezbedimo najpovoljnije cene vila i apartmana, kao i bogatu ponudu za savršeno leto. Na našem sajtu možete pretražiti atraktivne i kvalitetne aranžmane za Grčku, Bugarsku i Tursku i odaberete letovanje po Vašoj meri.
Naša jedinstvena baza sadrži više od 10 000 hotela u svim oblastima Grčke. Različite cene i pogodnosti mogu zadovoljiti potrebe svakog našeg putnika. Pretražite i rezervišite Vaše mesto još danas.

Starost dece

U Srbiji i regionu smo trenutno najpouzdaniji preprodavci ulaznica za različite sportske događaje širom sveta. Za Vas možemo napraviti specijalni aranžman koji obuhvata prevoz, smeštaj i ulaznicu. Ne čekajte, već danas rezervišite Vašu kartu za Ligu šampiona, Ligu Evrope, ATP turnire, Premier ligu, Moto GP, Formulu 1, UFC...
Želite na koncert omiljenog benda? Nikakav problem. Kod nas možete pretražiti i kupiti karte za muzičke događaje i atraktivne festivale širom sveta. Nudimo Vam i specijalne pakete koji osim ulaznice uključuju prevoz i smeštaj po veoma povoljnim cenama.
Najbolji i najbrži način da rezervišete svoj let jeste putem našeg sajta. Pretražite između više hiljada letova i aviokompanija i rezervišite online Vaše naredno putovanje po najbojim cenama na tržištu.